Masumlar Apartmanı'ndan çarpıcı sezon finali fragmanı! İnci hamile mi?

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin rol aldığı TRT1 ekranlarını kasıp kavuran Masumlar Apartmanı dizisi sezon finali fragmanı ile herkesi şaşırttı. Masumlar Apartmanı 337. bölümü ile ekran macerasına ara vermeye hazırlanırken sessiz geçen sahneler izleyenler heyecanlandırdı. Fragmanda bir sahnede İnci'nin karnını tuttuğu anlar büyük merak uyandırdı.

Masumlar Apartmanı'ndan çarpıcı sezon finali fragmanı! İnci hamile mi"

TRT1 ekranlarının büyük beğeniyle takip edilen başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisi heyecan dolu sezon finali bölümü ile şimdiden merak uyandırdı.

Masumlar Apartmanı 37. bölüm fragmanında; İnci bir anda evden çıkıp giderken ev halkı arkasından baka kalır. Han sinir krizi geçirirken İnci, şehirden uzak bir yere kaçar. Safiye'nin de olduğu sırada İnci'nin karnını tutması dikkat çekti.

Han, elindeki hamilelik testine bakarken araya hayal sahnesi girer. Bebek ağlaması ve beşik olması, İnci'nin hamile olduğunu gösterir.

Farah Zeynep Abdullah'ın sezon finali bölümüyle birlikte diziden ayrılacağı konuşulurken güzel oyuncu, iddiaları yalanladı.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın