Masumiyet 9.yeni bölümde neler oluyor? Masumiyet 9. bölüm dijital özel fragman yayında!

Masumiyet 9. bölüm dijital özel fragman yayına girdi. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Masumiyet 9. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Masumiyet dizisinin yayına giren yeni bölüm fragmanı modern aşk masalı izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu.

Masumiyet 9.yeni bölümde neler oluyor" Masumiyet 9. bölüm dijital özel fragman yayında!

Masumiyet 9.bölüm fragmanı FOX TV izleyicisiyle buluştu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Masumiyet 9. yeni bölümü için heyecan dorukta. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Masumiyet 9.bölümü ile bu hafta neler olacağı merak konusu oldu.

MASUMİYET 9. BÖLÜM DİJİTAL ÖZEL FRAGMAN

MASUMİYET DİZİSİNDE NELER OLDU?

Harun, tuzağa düştüklerini anlar ve önlem almaya çalışır fakat Bahar, Timur tarafından akıl almaz şekilde kandırılır ve Harun'a olan güvenini kaybeder. Düştükleri acımasız tuzak, mahkemede korkunç bir iftira olarak karşılarına çıkar. Bahar, kızının davasını satmakla suçlanır ve bu korkunç suçlamayla gözünün önündeki perdeyi söküp atar. Hem, Timur'dan boşanmak için hem de Ela'nın, İlker'i aklayan ifadesini geçersiz kılmak için düğmeye basar. Bahar'ın Ela'yı psikiyatri heyetine sokma kararı Ilgaz cephesini karıştırır. Diğer yanda, annesinin düşürüldüğü durumu hazmedemeyen Ela, Bahar'a yardım etmek için radikal bir adım atar ve bu adım onu, bütün iradesiyle uzak durmaya çalıştığı İlker'e götürür. Bahar ve Harun, kendi yöntemleriyle Ilgazlar'a karşı harekete geçer. Ela'nın dengesi İlker tarafından bir kez daha sarsılırken, gerçek deprem ise Ilgazlar'da yaşanır.

  • Masumiyet
  • Masumiyet 9 bölüm fragmanı
  • Masumiyet yeni bölüm
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın