MasterChef'te tabağı beğenmeyen Mehmet Yalçınkaya bıçak fırlattı

TV8 ekranlarının büyük beğeniyle takip edilen yarışmalarından olan MasterChef Türkiye'de üçlü düellolar devam ederken gergin anlar yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Taylan adlı yarışmacının tabağındaki eksiklikleri görünce tepki gösterdi. Bıçağı fırlayan Mehmet Şef, 'Bu tabağı konuşmaya gerek yok' dedi.

MasterChef'te tabağı beğenmeyen Mehmet Yalçınkaya bıçak fırlattı

Heyecanın giderek arttığı ve düellolarda yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği TV8'in sevilen programı MasterChef Türkiye, 28 Temmuz akşamı yeni bölümü ile ekrana getirildi.

Emre, Araz ve Taylan adlı yarışmacılar Kuzu kol sarma ve ayva beğendi yapmak için kıyasıya rekabet etti. Şeflerin verdiği malzemelerle yemeklerini yapan yarışmacıların tabakları için tadım aşamasına geçildiğinde Mehmet Yalçınkaya'nın verdiği tepki gündem oldu.

Mehmet Yalçınkaya, Taylan'ın tabağını yorumlarken şunları söyledi: 'Bu tabak için konuşulmaz... Bezelye yok, mantar nerde? 3 yarışmacıyı da anlamıyorum burada olması gereken ilk şey bezelye ilk atılması gereken bezelye ama yok...'

Mehmet Yalçınkaya, Taylan'ın Ayva Püresi yapmadığını da görünce daha da sinirlendi ve elindeki bıçağı tezgaha fırlatarak tepkisini gösterdi.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın