Abla ve kardeşin yaşadıklarını duyan Somer Sivrioğlu gözyaşlarına hakim olamadı

TV8'de ekrana getirilen MasterChef Türkiye geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde Görkem isimli yarışmacı ve ablasının yaşadıkları programa damga vurdu. Şeflerin isteği üzerine Görkem, ablasını stüdyoya çağırdı. Abla kardeşin yaşadıklarını anlatması hem Somer Sivrioğlu'nu hem de ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.

Abla ve kardeşin yaşadıklarını duyan Somer Sivrioğlu gözyaşlarına hakim olamadı

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu gibi isimlerin jüri koltuğunda oturduğu TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, geçtiğimiz akşam yeni bölümü ile ekrana getirildi. Gökhan Demirel adlı 23 yaşındaki yarışmacı kendisine ait olan levrek tarifi ile şeflere yemek hazırladı.

Şefler, Görkem Demiral'ın ablasıyla geldiğini öğrenince stüdyoya çağırdılar. Kardeşiyle yıllardır birlikte çalıştıklarını ve zorlu mücadelelerden geçtiğini söyleyen abla, kardeşini şeflerin karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Ağladığı için şeflerden özür dileyen abla, Somer Sivrioğlu'nun 'Duygularınız için hiçbir zaman kimseden özür dilemeyin. Ne güzel ki böyle duygular yaşıyorsunuz' sözleri üzerine kardeşine sarılarak ağladı. Somer Sivrioğlu, abla ve kardeşin sarılarak ağladığını görünce 'Ben bu kadar sulu göz değildir' diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın