İşte 9 Ocak Maske Kimsin Sen'de kimliği açıklanan maske! Maske Kimsin Sen elenen isim kim oldu?

FOX TV ekranlarından her hafta sonu yayımlanan Maske Kimsin Sen yarışma programında 9 Ocak Pazar günü elenen isim araştırılıyor. Sunuculuğunu Tansel Öngel'in, jüriliğini Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un yaptığı Maske Kimsin Sen yarışmasında kim elendi? 9 Ocak Maske Kimsin Sen hangi maske açıklandı? İşte elenen isim...

İşte 9 Ocak Maske Kimsin Sen'de kimliği açıklanan maske! Maske Kimsin Sen elenen isim kim oldu"

Maske Kimsin Sen yarışma programı uzun süredir izleyicilerin gündeminde yer alıyor. Her hafta belirli ünlülerin maskelere bürünerek yarıştığı programda Maske Kimsin Sen kim elendi? 9 Ocak Maske Kimsin Sen hangi maske açıklandı? soruları izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer aldı. 4 jüri üyesi ve izleyicilerin tahminde bulunduğu yarışma programı "Maske Kimsin Sen"e dair tüm detaylar...

MASKE KİMSİN SEN KİM ELENDİ?

Maske Kimsin Sen programının 9 Ocak Pazar akşamı yayınlanan bölümünde elenen isim belli oldu. Maske Kimsin Sen'in 4. bölümünde elenen isim İskelet - Keremcem oldu!

MASKE KİMSİN SEN FORMATI NEDİR?

Kendi alanlarında ünlü isimler, farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini sahnede ve sahne dışında gizli tutarak kendi sesiyle ikili ya da üçlü düellolar şeklinde birbirleriyle yarışarak şarkı söylüyor.

Jüri üyeleriyle birlikte ekran başındaki izleyiciler ve gizlilik sözleşmesi imzalanan stüdyodaki seyirciler, yarışmacı için hazırlanan videoda verilen 3 doğru 1 yanlış olan ipucu paketi ve jüri üyelerinden sadece birinin soracağı soruya yarışmacının sesi bozularak vereceği cevap ile onun kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar.

Düellolar sonunda gösterdiği performansla stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacı, ilk önce potaya kalıyor. Son olarak potaya kalan yarışmacılar arasında yeniden yapılan oylama sonucu en az oyu alan yarışmacı, maskesini çıkarıp bu sefer şarkısını maskesiz bir şekilde söyleyerek yarışmaya veda ediyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın