Mahrem belgeseli konusu nedir, oyuncuları kimler? Mahrem belgeseli hangi kanalda yayınlanacak?

Mahrem belgeseli yayın tarihi belli oldu. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren sosyal medya hesabından program dair paylaşımda bulundu. Senaristliğini Halis Cahit Kurutlu ve Gürkan Tanyaş'n üstlendiği Mahrem belgeseli konusu nedir, oyuncuları kimler? Mahrem belgeseli hangi kanalda yayınlanacak?

Mahrem belgeseli konusu nedir, oyuncuları kimler" Mahrem belgeseli hangi kanalda yayınlanacak"

Mahrem belgeseli konusu, oyuncuları ve yayın tarihi yoğun olarak araştırılıyor. Belgesele ait ilk tanıtım, TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından yapıldı. Halis Cahit Kurutlu ve Gürkan Tanyaş senaristliğini üstlendiği Mahrem belgeseli konusu nedir, oyuncuları kimler? Mahrem belgeseli hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

MAHREM BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Mahrem belgesi 14 Temmuz Çarşamba günü TRT 1'de yayınlanacak.

MAHREM BELGESİ KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER?

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren belgeselle ilgili yaptığı paylaşımda, "FETÖ'nün alçaklıklarını anlatmaya devam ediyoruz. Hain terör örgütünün kirli ve karanlık yapılanmasının, örgüt şemasının, TSK'ya sızma faaliyetlerinin tanıkların beyanlarıyla ortaya konduğu "Mahrem", ilk bölümüyle 14 Temmuz'da TRT ekranlarında" açıklamalarına yer verdi.

Etkin pişmanlık yasasından yararlanan eski örgüt üyelerinin ilk kez açık kimlikle verdikleri röportajların yayımlanacağı belgeselde aynı zamanda FETÖ mağdurlarının da ifadeleri yer alacak.

"Mahrem" belgeseliyle ilgili yayımlanan ilk tanıtımda, FETÖ'cü olmayan askeri öğrencilerin TSK bünyesinden sistematik biçimde dışarı atılışı ve örgütün TSK üzerinde hakimiyet kurmasında büyük etkisi olan "Şok Mangaları" da yer alıyor.

Belgeselin ilk tanıtımında FETÖ'nün askeri okullara yerleştirmek için özel olarak yetiştirdiği ve takibe aldığı gençlere askeri okullara giriş sınavı sorularını nasıl ve hangi yöntemlerle verdiği de gözler önüne seriliyor.

  • Mahrem belgeseli
  • Mahrem belgeseli ne zaman yayınlanacak
  • Mahrem belgeseli konusu
  • Mahrem belgeseli oyuncuları
  • Mahrem belgeseli hangi kanalda
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın