Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60. bölümde yaşananlar...

Ekranların sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60. bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60. bölümde yaşananlar...

Hafta sonunun eğlenceli dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58. bölümü ile sevenleri ile buluştu. Dizinin 60. bölümünde Yirmi bir yıl gerçekleşmeyi bekleyen masal, sonunda tüm gerçekliğiyle karşılarında durmaktadır.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 60. BÖLÜM ÖZETİ

Kuzey ve Yıldız, sonunda bebeklerini kucaklarına almış, Yıldız da sağlığına kavuşmuştur. Yirmi bir yıl gerçekleşmeyi bekleyen masal, sonunda tüm gerçekliğiyle karşılarında durmaktadır.

Yorgun aşıklarımız, tüm zorlukları geride bırakıp mutlu bir sayfa açmışlardır. Artık tüm küskünleri barıştırmak, başkalarına da yardım etmek istemektedirler. Yorgun aşıklarımız, tüm zorlukları geride bırakıp mutlu bir sayfa açmışlardır. Artık tüm küskünleri barıştırmak, başkalarına da yardım etmek istemektedirler. Yıldız, hem çiçeği burnunda bir anne olarak, hem de yaşadıkları onca şeyden sonra mutluluklarının bozulmasından delicesine korkmaktadır. Artık mutluluğun tadını çıkarmak istemektedir. Bir yanında Kuzey, bir yanında Güney, dünyanın en mutlu kadınıdır artık. Tek dileği, bu mutluluğun göz açıp kapanıncaya kadar sürmemesidir.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın