Kuruluş Osman'da şaşırtan sahne! 'Topraktan çıkıp Moğolca konuştum'

ATV ekranındaki ikinci sezonda da reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Kuruluş Osman'ın oyuncusu Teoman Kumbaracıbaşı, canlandırdığı Kara Şaman Togay karakteri ve diziyle ilgili Bozdağ Film Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Kuruluş Osman'da şaşırtan sahne! 'Topraktan çıkıp Moğolca konuştum'

Yayınlandığı gün izleyicisini ekran başına kitleyen Kuruluş Osman'da, Togay karakterine hayat veren Teoman Kumbaracıbaşı düşüncelerini ve yaşadığı heyecanı "Bozdağ Film platosu, muazzam bir plato. Ülkenin bir kazancıdır bu. Geleceğe güven veren bir şey çünkü bu çapta bir prodüksiyonu sorunsuz çekebildiğimizin ispatıdır Kuruluş Osman." sözleriyle ifade etti.

"TOPRAKTAN ÇIKIP MOĞOLCA KONUŞTUM"

Çektikleri arasında en çok etkisinde kaldığı sahneyi anlatırken heyecanlanan Kumbaracıbaşı "Her sahnede bir şaşkınlık yaşıyorum ama herhalde şu ana kadar çektiklerimin şahı topraktan çıkma sahnesidir. Tabii Osman'ın sözlerini de ciddiye almak lazım çünkü benim geleceğimin ne olacağıyla ilgili Osman'ın sözlerde saklı. Son bölümdeki sözlere de seyirci dikkat ederse benim hikayemin nasıl gelişeceği orada var.

Toprak altındaki sahne ile ilgili bana çok fazla 'Fotomontaj mı?' diye soru geldi. Orada hiçbir şey fotomontaj değil. Toprağın altında 'İyi misin?' diye sorduklarında cevap veremiyorsun mesela. Pipetle de nefes almıyorsun, bir süre toprağın altında kalıyorsun. 5-10 dakika kadar süren sahne, hayatımda çektiğim en ilginç sahnedir. Topraktan çıkıp Moğolca konuşmak hayalinde bile şaşıracağın bir şey ama çok güzel oldu. Ben çıkan sonuçtan çok mutluyum" sözleriyle karakterinin geleceği hakkında da izleyiciye bir tüyo verdi.

Kumbaracıbaşı 'Kuruluş Osman' ekibine ve izleyicisine teşekkür etti: "Diziye yeni dahil oldum ama hem ekibimin, hem yönetmenlerimin, hem yapımın gösterdiği olağanüstü destek, Togay karakterini canlandırmakta bana ışık oldu. Seyirci de Togay karakterini sevdi. Hepinize çok teşekkür ederim."

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın