Kötü Çocuk filmi oyuncuları kimler? Kötü Çocuk konusu nedir?

Kötü Çocuk filmi bu akşamın en çok aratılan konuları arasında yer alıyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Afra Saraçoğlu, Sarp Akkaya, Tülin Özen gibi isimler yer alıyor. Tv8 ekranlarında saat 20:00’da yayınlanan film romantik, dram öğelerini içerisinde barındırıyor. İşte Kötü Çocuk filmi konusu ve oyuncuları

Kötü Çocuk filmi oyuncuları kimler" Kötü Çocuk konusu nedir"

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı Kötü Çocuk filmi ile ilgili aramalar yapılmaya başladı. Yağız Alp Akaydın yönetmenliğindeki film, internet üzerinde 100 milyondan fazla okunan Kötü Çocuk kitabının beyazperdeye uyarlanmasıdır. 2017 yılında vizyona giren Kötü Çocuk filmi oyuncuları kimler, konusu ne? İşte detaylar,

KÖTÜ ÇOCUK KONUSU

Kayla doğduğu gün babası tarafından terk edilmiş, yaşamı boyunca annesi tarafından büyütülmüş ve artık lise çağında bir genç kızdır. Ancak kendisini terk eden babasının aniden ortaya çıkmasıyla hayatı değişir. Kayla, on yedi yaşına girdiğinde, ilk kez gördüğü babasıyla, yabancı bir şehre taşınır.  Bu yeni şehirde, İstanbul'da, bir yandan babasıyla yaşama zorluğu çekerken bir yandan da yeni bir okula alışması gerekecektir. Fakat daha okulun ilk gününde hiç beklemediği birisiyle, gizemli Meriç ile tanışır.  Kayla'nın hayatı sırlarla dolu Meriç'in peşinden gittikçe iyice karışacaktır..

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği film, Büşra Küçük'ün yazdığı çok satan ve internet üzerinden 100 milyondan fazla okunan seri Kötü Çocuk'un beyazperde uyarlamas. Filmin başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu beraber üstleniyor. 

KÖTÜ ÇOCUK FİLMİ OYUNCULARI

Kötü Çocuk filmi oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Afra Saraçoğlu, Sarp Akkaya, Tülin Özen, Can Sipahi, Aytaç Şaşmaz, Buçe Buse Kahraman, Işıknaz Özedgü, İpek Soral, Yiğitcan Ergin ve Demir Parscan yer alıyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın