Koca Koca Yalanlar'da Erdem'in dönüşü

Koca Koca Yalanlar 6. bölümde, Müjgan, Canan ve Nilgün, Sude'nin kurduğu tuzakla nezarete alınırlar. Buna neden olan kişinin Sude olduğunu öğrendiklerinde ise küplere binerler.

Koca Koca Yalanlar'da Erdem'in dönüşü

Koca Koca Yalanlar 6. bölümde, Müjgan, Canan ve Nilgün, Sude'nin kurduğu tuzakla nezarete alınırlar. Buna neden olan kişinin Sude olduğunu öğrendiklerinde ise küplere binerler. Sude, diğer taraftan Osman ve Şahin’in şirketinde çalışmak için Şahin’e şantaj yapmayı sürdürmektedir. Umut, her yıl olduğu gibi ilk gününde okula, annesi ve babasıyla birlikte gitmek ister. Ahmet ve Müjgan çocuklarının bu isteğini bir kere daha yerine getirirler.

Müjgan'ın eski arkadaşı Erdem dönüyor; Ahmet'i büyük bir tehlike bekliyor! Ahmet, Müjgan ile geldikleri ayrılık noktasından çok pişmandır. Müjgan'a yaptığı büyük haksızlığın farkına varan Ahmet, ilişkisini toparlayabilmek için her yolu deneyecektir. Sude ise Ahmet'i elinde tutabilmek için verdiği çabayı sürdürmek zorundadır. Hapis cezasının intikamını almak isteyen Nilgün ile Canan, yeni bir plan yapar. Sude'nin eski erkek arkadaşıyla anlaşma yaparlar.

Öte yandan Osman, Canan'ın ilgisizliğinden rahatsızdır. Canan'ın kendisini öptüğünü itiraf eden Osman, ilişkilerinde artık yeni bir boyuta girdiklerinin farkındadır. Müjgan'ın eski arkadaşı Erdem'in dönüşü, Ahmet'i yeniden tedirgin eder.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın