Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda'nın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Kırmızı Oda'da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandırıyor. Birbirinden farklı hayat hikayelerini konu alan Kırmızı Oda'nın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman, tarih belli oldu mu?

Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman başlıyor" Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Kırmızı Oda yeni sezonu için geri sayım sürüyor. Psikoloji içerikli konusu nedeniyle dikkat çeken diziler arasında bulunan Kırmızı Oda'nın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Eylül ayının gelmesi ile birlikte izleyiciler "Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman? Kırmızı Oda yeni sezon tarihi belli oldu mu? sorularının yanıtını araştırıyor.


KIRMIZI ODA YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kırmızı Oda yeni sezonu 17 Eylül Cuma günü başlayacak.

KIRMIZI ODA SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kırmızı Oda sezon finalinde Mitra, Zafer'le karşılaşmasını ve herkesin gerçekleri öğrendiğini Doktor Hanım'a anlatır. Zafer ise kırmızı odaya gelerek eşi Nihal'e yeniden aşık olduğunun müjdesini verir. Nihal ise hayatındaki bu gelişmelerin ve değişimin kendisini nasıl mutlu ettiğini Doktor Hanım'la paylaşarak ona teşekkürlerini iletir.

Çocukluk travmalarını bir bir geride bırakan Sadi, her şeyi geride bırakarak dostu Miço ve ailesiyle hayata yeniden başlar. Sadi'nin eşi Azra (Denir Uğur) Doktor Hanım'la tanışmak için kızlarıyla birlikte kliniği ziyaret eder. Bu sırada Masumlar Apartmanı Gülben'in Kırmızı Oda'ya gelişi izleyici şaşkına uğratır.

  • Kırmızı Oda
  • Kırmızı Oda yeni sezon
  • Kırmızı Oda yeni bölümler
  • Kırmızı Oda ne zaman başlıyor
  • Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı
  • Kırmızı Oda yeni sezon tarihi
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın