Kırmızı Oda 40. bölüm full izle! Kırmızı Oda son bölüm izle tek parça!

Kırmızı Oda 40. bölümü sevenlerinin karşısına çıktı. Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı dizi her cuma TV 8'de yayınlanıyor. Kırmızı Oda 40. bölümünde Vahit Bey'in kalp krizi geçirdiği izleyenleri meraklandırdı. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile Kırmızı Oda 40. bölümü sizlerle...

Kırmızı Oda 40. bölüm full izle! Kırmızı Oda son bölüm izle tek parça!

Kırmızı Oda 40. bölümü dün akşam ekrana geldi.. Tv8'de yayınlanan yapım son dönemin en çok konuşulan dizileri arasında yer alıyor. Cuma akşamı yayınlanan Kırmızı Oda 40. bölümünde Vahit Bey'in kalp krizi geçirdiği sahneler geceye damga vurdu. İşte Kırmızı Oda 40. bölümü...

KIRMIZI ODA 40. BÖLÜM FULL İZLE!

KIRMIZI ODA 40. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Vahit Bey'in, oğlu Zafer ve Doktor Manolya Hanım'dan helallik istedikten hemen sonra kalp krizi geçirdiği anların ekranlara geliyor. Vahit Bey'in akıbetinin ne olacağı izleyicilerde merak uyandırdı.

KIRMIZI ODA 39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda'nın 39. Bölümünde; Mitra (Melisa Aslı Pamuk) Doktor Hanım'a bugüne kadar herkesten sakladığı sırrını, Paris günlerinin onun için ne ifade ettiğini anlattı.

Vahit Bey (Uğur Yücel) geçmişte yaşadığı canına kıyma teşebbüsünü Doktor Hanım'a itiraf ederken bir yandan da Vahit Bey'in eşi Nurcihan Hanım (Itır Esen) ilk kez Kırmızı Oda'ya gelip Vahit'e olan gerçek duygularını itiraf etti.

Sadi (Erkan Petekkaya) biricik eşi Azra'yla yıllar sonra kavuşmalarını anlatırken, bir yandan da kapanmayan yarası Miço'dan bahsederek Doktor Hanım'ı etkiledi.

TRT 1 Payitaht Abdülhamid 154. final bölümü full izle! Payitaht Abdülhamid son bölüm kesintisiz izle

  • Kırmızı Oda 40. bölüm full izle
  • Kırmızı Oda 40. bölüm izle
  • kırmızı oda son bölüm izle
  • Kırmızı Oda son bölüm full izle
  • Kırmızı Oda izle tek parça
  • tv 8 Kırmızı Oda izle
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın