Kırmızı Oda 30. bölümde yaşananlar...

Tv8 ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük beğeni toplayan Kırmızı Oda 30. bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Kırmızı Oda 30. bölümde yaşananlar...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi cuma akşamlarının vazgeçilmez yapımı oldu. Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral'ın paylaştığı dizi 30. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı.

KIRMIZI ODA 30. BÖLÜM ÖZETİ

Kırmızı Oda'nın 26 Mart Cuma akşamı yayınlanan 30. bölümünde; Doktor Hanım, eşi Zafer'le mutlu bir hayatı olduğunu ve kendisini el üstünde tuttuğunu söyleyen Nihal'in (Esra Ronabar) zamansız bayılmalarının nedenini çözmeye çalışır. Zafer ise (Yiğit Özşener) evliliğindeki sorunlarla ilgili zekice tespitleri ile Doktor Hanım'ı şaşırtır.

Recai (Gökhan Yıkılkan), eşine karşı kötü davranışlarına Nazlı'nın kendisine gösterdiği yoğun ilginin sebep olduğunu kabul eder. Doktor Hanım da Recai'nin geçmişine inerek hissettiği değersizlik duygusunun kaynağını çözmeye çalışır.

Sadi'nin (Erkan Petekkaya) Abdullah'ın çetesinin içindeki hikayesi devam ederken, çeteye yeni katılan Emre ile ilgili verdiği sır Doktor Hanım'ı etkiler. Sadi, yaşadıklarını anlatırken ufak çaplı bir kriz geçirir.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın