Kırmızı Kamyon Ushan Çakır kimdir, kaç yaşında? Ushan Çakır aslen nereli?

Ushan Çakır, Kırmızı Kamyon dizisi ile ekranlara dönüyor. Show Tv'de yayınlanan dizide Cem karakterine hayat veren Çakır, Leyla ile Mecnun dizisinde Arda karakteri ile üne kavuşmuştur. Dizide çok sevdiği kız kardeşinin ölümünden sonra hayatı tepetaklak olan bir karakter karşımıza çıkacak. Kırmızı Kamyon Ushan Çakır kimdir, kaç yaşında? Ushan Çakır aslen nereli?

Kırmızı Kamyon Ushan Çakır kimdir, kaç yaşında" Ushan Çakır aslen nereli"

Ushan Çakır, Show Tv'de dün akşam yayın hayatına başlayan Kırmızı Kamyon dizisinde yer aldı. Dizide Cem ismiyle bilinen Çakır, kız kardeşinin ölümünden sonra hayatı değişir ve yeğenini alarak sağlıklı bir aile ortamında büyümesi için uğraşır. Leyle ile Mecnun dizisiyle tanınan oyuncu Kırmızı Kamyon Ushan Çakır kimdir, kaç yaşında? Ushan Çakır aslen nereli?

KIRMIZI KAMYON CEM KİMDİR?

Teşkilatın sevilen bir diğer isimlerinden Cem'in hayatı çok sevdiği kız kardeşinin ölümünden sonra tepetaklak olur. Kız kardeşinin ölümünden en yakın arkadaşı Uğur'u sorumlu tutar ve ona karşı öfkesi büyüktür. Bu yüzden yeğeni Ömrüm'ü kendi yanına alarak onun sağlıklı bir aile ortamında büyümesini ister. Ömrüm'ün eve gelişi ile beraber Cem'in karısı Zehra'nın çocuğu aşırı sahiplenmesi Cem'i ikilemde bırakır. Bu durum zaman zaman karısı ve kendi arasında küçük tartışmalara sebep olmaktadır.

USHAN ÇAKIR KİMDİR?

Ushan Çakır, 23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Ushan Çakır, ilk oyunculuk deneyimini 2005 yılında rol aldığı Belalı Baldız dizisi ile yaşamıştır.

Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz, Gece Gündüz, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kara Yazı gibi birçok dizi kadrosunda yer almıştır.

Ushan Çakır son olarak Masum Değiliz adlı dizide yer almış ve Volkan karakterini canlandırmıştır. 1.75 metre boyunda, 70 kilo ve İkizler burcu olan Ushan Çakır şimdilerde Star Tv ekranlarında ikinci sezonu yayınlanmakta olan Ufak Tefek Cinayetler dizisine dahil olmuş ve Emre Çelen karakterine hayat vermektedir.

2021 yılında Ushan Çakır Kırmızı Kamyon dizisinde Cem karakterini canlandırıyor.

Kırmızı Kamyon İlker kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Kırmızı Kamyon'un Zehra'sı Tuğçe Altuğ kimdir? Tuğçe Altuğ kaç yaşında, nereli?

  • Kırmızı Kamyon Cem kimdir
  • Ushan Çakır
  • Ushan Çakır kimdir
  • Ushan Çakır nereli
  • Ushan Çakır evli mi
  • Ushan Çakır kaç yaşında
  • Ushan Çakır sevgilisi
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın