Kırmızı Kamyon Uğur kimdir? Kırmızı Kamyon'un Uğur'u Görkem Sevindik kaç yaşında, aslen nereli?

Show Tv'nin heyecanla beklenen dizisi Kırmızı Kamyon bu akşam yayın hayatına başlıyor. Dram ve aksiyonu bir araya getiren hikayesiyle dikkat çeken yapım, kahraman itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelelerini anlatıyor. Dizide Uğur karakterine Görkem Sevindik hayat veriyor. Kırmızı Kamyon Uğur kimdir? Kırmızı Kamyon'un Uğur'u Görkem Sevindik kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

Kırmızı Kamyon Uğur kimdir" Kırmızı Kamyon'un Uğur'u Görkem Sevindik kaç yaşında, aslen nereli"

Türkiye televizyonlarında daha önce işlenmemiş hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken Show TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon bu akşam ilk bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizide İtfaiyeci Uğur karakterine Görkem Sevindik hayat veriyor. Kırmızı Kamyon Uğur kimdir? Kırmızı Kamyon'un Uğur'u Görkem Sevindik kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

KIRMIZI KAMYON UĞUR KİMDİR?

Unvanı başçavuş olan Uğur; cesur, gözü pek ve merhametl bir itfayecidir. En yakın dostu Cem'n kız kardeşi Nilüfer'e aşık olur ve onunla evlenir. Bu evlilikten bir Nilüfer ve Ömrüm adında kızları olur.

GÖRKEM SEVİNDİK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Pusat karakteri ile yaşayan Görkem Sevindik, Kalbim Seni Seçti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Söz gibi yapımlarda rol almıştır.

Kırmızı Kamyon 1. bölüm izle tek parça! Kırmızı Kamyon 1. bölüm özeti!

Kırmızı Kamyon Yavuz kimdir? Kırmızı Kamyon'un Yavuz'u Fatih Al kaç yaşında, aslen nereli?

Kırmızı Kamyon Yonca kimdir? Kırmızı Kamyon'un Yonca'sı Nilay Deniz kaç yaşında, nereli?

Kırmızı Kamyon konusu nedir? Kırmızı Kamyon nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var?

  • Kırmızı Kamyon Uğur kimdir
  • Görkem Sevindik kim
  • Görkem Sevindik kaç yaşında
  • Görkem Sevindik nereli
  • Görkem Sevindik evli mi
  • kırmızı kamyon Görkem Sevindik
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın