Kimsesiz Yaşar EDHO'ya dönecek mi? Olgun Şimşek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geri mi dönüyor?

Atv ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 197. yeni bölümüyle ekrana gelecek. EDHO dizisinde büyük iz bırakan Olgun Şimşek'in diziye dönmesi tüm dizi takipçileri tarafından isteniyor. Ramo dizisinin final yapması üzerine bu istekler gittikçe arttı. Kimsesiz Yaşar EDHO'ya dönecek mi? sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm merak edilenler...

Kimsesiz Yaşar EDHO'ya dönecek mi" Olgun Şimşek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geri mi dönüyor"

Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezonuyla yoluna devam etme kararı aldı. Diziye özellikle Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan) ve Muhammed Cangören (Hamdi Korkmaz) karakterlerinin katılması izleyenleri heyecanlandırdı. Tüm dizi takipçileri dizinin 3. sezonunda Kimsesiz Yaşar karakteriyle nam salan Olgun Şimşek'in kadroya tekrar dahil olmasını dört gözle bekliyorlar...

KİMSESİZ YAŞAR EDHO'YA DÖNECEK Mİ?

Ramo dizisinin final yapması üzerine Olgun Şimşek'in EDHO'ya dönmesini isteyen takipçiler heyecanlandı. Bilindiği üzere Kimsesiz Yaşar dizinin 3. sezonunda kadroda yer almış ve sezon finali bölümünde eşiyle yurt dışına çıkmıştı.

Özellikle senaryoda Yaşar'ı yetiştiren ve ona o adı veren Kimsesiz Doğan karakterinin diziye dahil olması bu istekleri artırdı. İzleyiciler Kimsesiz Yaşar karakteriyle izleyicilerin gönlüne taht kuran Olgun Şimşek'in diziye geri dönmesi istiyor. Ancak konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

OLGUN ŞİMŞEK KİMDİR?

Olgun Şimşek, 1971 yılında Bursa ilinin Büyükorhan ilçesine bağlı bir köy olan Yenice'de doğmuştur. Bingöllü ilkokul öğretmeni bir baba ile Bursalı bir annenin çocuğudur. Bir kız kardeşi var. Çocukluğu Yenice köyü ve babasının tayin olduğu Afyon Dinar, Alpaslan köyünde geçmiştir. Liseye Adapazarı Harbiye Öğretmen Lisesi'nde yatılı olarak başladı ve bir sene orada okudu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1993 yılında sinema hayatına başladı. Olgun Şimşek, tiyatroya Yılmaz Erdoğan-Demet Akbağ Tiyatrosu'nda sahnelenen Otogargara adlı oyunda rol alarak başladı.

Televizyonda İbo Show'da İbrahim Tatlıses'in pişekarı 'Güçlü' tiplemesiyle tanındı. Yılmaz Erdoğan'ın televizyonda yayınlanan Bir Demet Tiyatro'sunda 'Kudret' tiplemesiyle de popüler oldu. Televizyon dizileri Sihirli Ceket, Yedi Numara, Beşik Kertmesi ve Alacakaranlık'ta rol aldı.

2012 yılında Türkiye Ekonomi Bankası reklam filmlerinde oynadı. Daha önce Şebnem Sönmez ile 1994 yılında evlenen ve 2000 yılında boşanan Olgun Şimşek ikinci evliliğini 19 Kasım 2011 tarihinde Zeynep Kocabeyoğlu ile yaptı.

  • Kimsesiz Yaşar EDHO
  • Kimsesiz Yaşar dönecek mi
  • Kimsesiz Yaşar diziye dönecek mi
  • Olgun Şimşek
  • Olgun Şimşek edho
  • Olgun Şimşek diziye dönecek mi
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın