Kasaba Doktoru 7. bölümü full İZLE! Kasaba Doktoru son bölüm izle tek parça, kesintisiz!

TRT 1'in sevilen dizisi Kasaba Doktoru, bu akşam 7. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Kasaba Doktoru 7. bölümünde Berk, Yalçın'a ameliyat ile ilgili bir detayı anlatınca Yalçın'ın eline büyük bir koz geçer...

Kasaba Doktoru 7. bölümü full İZLE! Kasaba Doktoru son bölüm izle tek parça, kesintisiz!

Kasaba Doktoru 7. bölümü izlemek isteyenler araştırmalarında konuya yer veriyor. Cuma akşamlarının severek takip edilen yapımları arasında yer alan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kasaba Doktoru 7. bölümünde Ömer, Leyla'yı kurtarmak için bir hamle yapar; ama bu Hakan'ın tüm planlarını alt üst eder.

KASABA DOKTORU 7. BÖLÜMÜ FULL İZLE!

Kasaba Doktoru 7. bölüm özeti

Büyük stres altında devam eden ameliyatta tecavüzcü olduğu anlaşılan hasta felç kalınca akıllarda Hakan'ın yanlış bir operasyon yaptığına dair soru işaretleri oluşur.

Berk, Yalçın'a ameliyat ile ilgili bir detayı anlatınca Yalçın'ın eline büyük bir koz geçer. Yalçın, Leyla'yı ve Hakan'ı soruşturmak için Uluçınar'a müfettiş gönderir.

Ömer, Leyla'yı kurtarmak için bir hamle yapar; ama bu Hakan'ın tüm planlarını alt üst eder. Hakan meslekten el çektirilir. Leyla psikolojik teste dayanamaz ve istifasını vermek zorunda kalır

  • Kasaba Doktoru 7 izle
  • Kasaba Doktoru izle
  • Kasaba Doktoru son bölüm izle
  • Kasaba Doktoru yeni bölüm izle
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın