Kardeşlerim dizisi 26. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! Kardeşlerim 26. bölüm özeti, dizide neler oluyor?

Kardeşlerim 26. yeni bölüm 2. fragmanı Atv izleyicileri etkiledi. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Kardeşlerim dizisi nefes kesen 26. bölümünde gerilim artıyor. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Kardeşlerim 26. yeni bölüm 2. fragmanı ve detayları haberimizde.

Kardeşlerim dizisi 26. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! Kardeşlerim 26. bölüm özeti, dizide neler oluyor"

Atv'nin Cumartesi günleri beğeniyle izlenen dizisi Kardeşlerim 26. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük ilgiyle izlenen ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim 26. yeni bölüm 2. fragmanı ve detayları haberimizde. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kardeşlerim yeni bölümünde beklenmedik olaylar yaşanacak. İşte heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizinin fragman görüntüleri, oyuncu kadrosu ve konusu...

Yapımını NGM'nin üstlendiği yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı "Kardeşlerim" yeni bölümleriyle her Cumartesi akşamı ATV'de izleyicisiyle buluşacak.

KARDEŞLERİM 26. BÖLÜM 2. FRAGMANI


KARDEŞLERİM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Akif'in son bombasıyla iyice öfkelenen Doruk, babasına karşı radikal bir karar alır. Eren ailesi ellerinden gelen desteği ona verirken, Akif'in baskısı da Doruk'un peşini bırakmaz. Ömer işe gittiği sırada karşısına çıkan havalı sürprizden çok etkilenir ve gelecek için umutlanır. Nebahat'ın yaptığı acımasız plan, Suzan'la yüzleşmesine sebep olur. Orhan'ın cephesinde ise sevindirici gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Şengül'le beraber çekilişe katılan Ömer'i bir sürpriz beklemektedir.

KARDEŞLERİM DİZİ KONUSU NEDİR?

Kardeşlerim dizisi, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor. Hayata ve ailesine sevgiyle tutunan dört kardeşi bekleyen acı haber!

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel... Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar... Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

KARDEŞLERİM DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Celil Nalçakan

Halit Özgür Sarı

Cüneyt Mete

Fadik Sevin Atasoy

Ahu Yağtu

Simge Selçuk

Yiğit Koçak

Su Burcu Yazgı Coşkun

Aylin Akpınar

Onur Seyit Yaran

Cihan Şimşek

Damlasu İkizoğlu

Gözde Türker

Kaan Sevi

Melis Minkari

İrem Salman

Lizge Cömert

Recep Usta

  • kardeşlerim
  • kardeşlerim 26 bölüm fragmanı
  • kardeşlerim son bölüm
  • kardeşlerim yeni bölüm
  • kardeşlerim dizi konusu
  • kardeşlerim oyuncu kadrosu
  • kardeşlerim dizi konusu
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın