Kardeşlerim 25. bölüm izle tek parça! Atv Kardeşlerim son bölüm full, kesintisiz izle!

Cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim dün akşam 25. yeni bölümüyle ekrana geldi Serkan Birinci'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Kardeşlerim'in senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Dizinin yeni bölümünde; Nebahat'ın yaptığı acımasız plan, Suzan'la yüzleşmesine sebep olur. Orhan'ın cephesinde ise sevindirici gelişmeler yaşanmaya devam edecek...

Kardeşlerim 25. bölüm izle tek parça! Atv Kardeşlerim son bölüm full, kesintisiz izle!

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim bu akşam 25. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Her hafta heyecan dolu sahneleriyle izleyicisini ekrana kilitleyen Kardeşlerim'de yine nefesler kesildi. Dizinin yeni bölümünde; Akif'in son bombasıyla iyice öfkelenen Doruk, babasına karşı radikal bir karar alır. Eren ailesi ellerinden gelen desteği ona verirken, Akif'in baskısı da Doruk'un peşini bırakmaz...

KARDEŞLERİM 25. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

KARDEŞLERİM 25. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Yeter ki umudun olsun, o ışık elbet bir yerden doğar hayatına!"

Akif'in son bombasıyla iyice öfkelenen Doruk, babasına karşı radikal bir karar alır. Eren ailesi ellerinden gelen desteği ona verirken, Akif'in baskısı da Doruk'un peşini bırakmaz.

Ömer işe gittiği sırada karşısına çıkan havalı sürprizden çok etkilenir ve gelecek için umutlanır.

Nebahat'ın yaptığı acımasız plan, Suzan'la yüzleşmesine sebep olur.

Orhan'ın cephesinde ise sevindirici gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Şengül'le beraber çekilişe katılan Ömer'i bir sürpriz beklemektedir.

KARDEŞLERİM DİZİ HİKAYESİ NEDİR?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel... Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar... Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın