Kağıt Ev 4. bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Kağıt Ev 4. yeni bölüm fragman yayında!

Kağıt Ev 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kağıt Ev dizisinde Aylin, korkunç gerçeği öğrendi ve adeta ortalık karıştı. Heyecanla beklenen Kağıt Ev 4. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan tüm detaylar haberimizde.

Kağıt Ev 4. bölümde izleyiciyi neler bekliyor" Kağıt Ev 4. yeni bölüm fragman yayında!

Kağıt Ev dizisi yine yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. İlk bölümleriyle büyük çıkış yakalayan Kağıt Ev dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayına girmesiyle büyük ilgi gördü. Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş'ın yer aldığı diziden merak uyandıran Kağıt Ev dizisi 4. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

"Kağıt Ev", sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da!

KAĞIT EV 2. BÖLÜM FRAGMANI

KAĞIT EV DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Kızları Cemre'nin korkunç bir şekilde öldürdüğü İnci'nin oğlu Mert'in sevgilisi olduğunu öğrenen Aylin büyük bir şok yaşar. Aylin, kocasının oğlunun sevgilisiyle bir gönül ilişkisi içinde olduğunu zannetmiştir. Oysa ki Aylin'in şüpheleri gerçek değildir. Ancak Cihan'ın karısını ikna etmesi kolay olmaz. Karı koca Fırtına'yı çok daha büyük bir tehlike beklemektedir. Oğullarının İnci'nin sevgilisi olduğu gerçeği ortaya çıkarsa, hiçbir şeyden haberi olmayan Mert cinayetle suçlanabilir. Tek çare İnci'nin cansız bedeninin bahçedeki bostandan çıkarılıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşınmasıdır. Ancak bu kararı uygulamak hiç de kolay olmaz. Aylin ve Cihan Fırtına her adımda kendi bataklıklarında biraz daha çıkmaza gömülmektedir. Cihan, karısının güvenini kazanmak ve ailesini düştükleri bu zor durumdan kurtarmak için harekete geçer.

Gülsüm'ün her davranışı her sözü Aylin ve Cihan için vicdan azabına dönüşür. Kızının davranışlarını anlamlandıramayan Aylin, kendi geçmişindeki karanlık sırları araştırmaya başlar. Belki de geçmişten gelen ve Aylin'in unutmak istediği bu karanlık sırlar bugün yaşananların temelini oluşturmuştur. Aylin yıllar sonra hiç istemese de bir ziyaret gerçekleştirir. Bu ziyaretle Aylin korkunç gerçeğin de farkına varır. Cemre belki de onun yüzünden İnci'yi öldürmüştür.

KAĞIT EV DİZİ KONUSU NEDİR?

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları... Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

Yapım: O3 Medya

Yapımcı: Saner Ayar

Yönetmen: Şenol Sönmez

OYUNCULAR

Cihan: Erdal Beşikçioğlu

Aylin: Nur Fettahoğlu

Azra: Tuvana Türkay

Gülsüm: Nihal Koldaş

Bülent: Can Nergis

Cemre: Helin Kandemir

Mert: Nejat Uygur

Çetin: Bülent Gültekin

Halil: Yaşar Üzer

Melisa: Bulut Teker

İnci: Tuğçe Aykut

  • kağıt ev
  • kağıt ev dizisi
  • kağıt ev yeni bölüm
  • kağıt ev 4 bölüm fragmanı
  • kağıt ev oyuncuları
  • kağıt ev dizi konusu
  • kağıt ev yeni bölüm ne zaman
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın