Kadın dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor

MED & MF yapımın ekrana taşıdığı Kadın dizisi yeni sezon tarihi merakla bekleniyor. Henüz belli olmayan Kadın 2.sezonunun yeni yayın döneminde Eylül ayında tekrar ekrana gelmesi bekleniyor.

Kadın dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor

Sezon finalinde Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver, onunla görüşmek istediğini söyledi. Sarp ve Enver buluştu. Enver onu karşısında canlı bir şekilde görünce şoka girdi ve ne yapacağını bilemedi. Sarp, “Sizi buraya, bu şekilde getirdiğim için özür dilerim. Ama inanın böylesi daha güvenli” dedi. Enver, “Bana gelinceye kadar özür dilemen gereken öyle çok şey, öyle çok insan var ki!” yanıtını verdi.

KADIN YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

KADIN DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

MED & MF yapımın ekrana taşıdığı Kadın dizisi yeni sezon tarihi merakla bekleniyor. Henüz belli olmayan Kadın 2.sezonunun yeni yayın döneminde Eylül ayında tekrar ekrana gelmesi bekleniyor.

SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Enver'in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp'ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif'in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif'in ise Bahar'a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp'ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp'ı tekrar Amerika'ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp'ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir…

Sezon finalinde Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver, onunla görüşmek istediğini söyledi. Sarp ve Enver buluştu. Enver onu karşısında canlı bir şekilde görünce şoka girdi ve ne yapacağını bilemedi. Sarp, “Sizi buraya, bu şekilde getirdiğim için özür dilerim. Ama inanın böylesi daha güvenli” dedi. Enver, “Bana gelinceye kadar özür dilemen gereken öyle çok şey, öyle çok insan var ki!” yanıtını verdi. Sarp, “Bunu bilmediğimi mi sanıyorsunuz; çok iyi biliyorum” dedi. Enver, “Biliyorsun ha! Neyi biliyorsun? Herkesin hayatını mahvettiğini mi, insanları perişan ettiğini mi?” dedi sinirle. Sarp ona her şeyi anlatmak istediğini söyledikten sonra anlatmaya başladı. Enver, “Karının kız kardeşini kendine nasıl aşık ettiğini anlat. Hamile karını ve bebeğini geride bırakıp nasıl sırra kadem bastığını anlat. Sonra zengin bir kadınla evlenip, iki çocuk babası mutlu bir adam olarak hayatına nasıl devam edebildiğini anlat. Çünkü ben bunca senedir ömrümde kalbi olmayan birine hiç rastlamadım. Bu sebeple anlat! Aileni sefalete terk edişini anlat. Ha ben anlar mıyım bilmiyorum! Ama anlat, anlat, anlat”dedi. Son bölümde Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın