Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Son bölümde Enver Sarp’ın yaşadığını öğreniyor. Enver, “O Sarp bunların hesabını tek tek verecek. Terk edip gittiği o hasta kadının, gözü yaşlı büyüyen o masum çocukların, bir dondurmaya bir dondurmaya hasret büyüyen o çocukların hesabını tek tek verecek” diyor.

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Son bölümde Enver Sarp’ın yaşadığını öğreniyor. Enver, “O Sarp bunların hesabını tek tek verecek. Terk edip gittiği o hasta kadının, gözü yaşlı büyüyen o masum çocukların, bir dondurmaya bir dondurmaya hasret büyüyen o çocukların hesabını tek tek verecek” diyor. Enver bu sırrı Bahar, Ceyda, Yeliz ve Arif’ten saklamakta büyük zorluk yaşıyor. Sarp’ın annesi Bahar’ı görmeye gidiyor. Bahar ona, “Sarp hayatta mı?”diyor. Nisan ve Doruk ise çok sevdikleri Arif abilerinin duygularını fark etmeye başlar.

KADIN 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KADIN SON BÖLÜM ÖZETİ

Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver ne yapacağını bilemez. Tüm yaşananlardan sonra Bahar’dan hiçbir şey saklamamak için kendine bir söz veren Enver, Sarp ile görüşmek için elinden geleni yapar. Sarp ile tek bağlantısı olan Levent, Şirin’in Sarp’a olan tavrından rahatsız olur ve artık ona yardım etmek istemediğine karar verir. Nisan ve Doruk ise çok sevdikleri Arif abilerinin duygularını fark etmeye başlar. Pırıl’ı sürekli tehdit eden Jülide, elinde güçlü bir koz olması için Bahar’ın yanına gider. Bundan şüphelenen Bahar’ın aklında ise bir soru işareti oluşur. Sarp hayatta mı?

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın