‘İçerde' ve ‘Çukur' hayranlarına yeni dizi müjdesi! Sırada ‘Üç Kuruş' var… Aras Bulut İynemli oynayacak mı?

Ekranlara veda eden Çukur dizisinin final bölümünde yeni bir dizi müjdesi geldi. Dizide bir duvar yazısıyla sinyali verilen dizinin adının “Üç Kuruş” olacağı görüldü. İçerde dizisine de gönderme yapılan sahnede ortaya çıkan dizide Aras Bulut İynemli'nin oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu.

‘İçerde' ve ‘Çukur' hayranlarına yeni dizi müjdesi! Sırada ‘Üç Kuruş' var… Aras Bulut İynemli oynayacak mı"

Show TV'de dört sezondur ekranlara gelen ve fenomen haline dönüşen Çukur dizisi final bölümüyle izleyicilerine veda etti. Final bölümünde dizinin bitmesinin istemeyen Çukur hayranlarına yeni bir dizi müjdesi verildi. Çukur'un finalinde İçerde dizisine de gönderme yapılarak "'İçerde'den çıktık, 'Çukur'a düştük, sırada 'Üç Kuruş" diye bir duvar yazısına yer verilerek Çukur hayranlarına yeni bir dizi başlayacağı duyuruldu.

ÜÇ KURUŞ'TA ARAS BULUT İYNEMLİ OYNAYACAK MI?

İçerde ve Çukur dizileri izleyicilerine hitap edecek Ay Yapım imzalı yeni dizide Aras Bulut İynemli'nin oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. İynemli İçerde ve Çukur dizilerinde başrol oynamıştı. Ercan Kesal ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler de hem İçerde hem de Çukur dizilerinde rol almıştı.

TANER ÖLMEZ İDDİASI

Çukur dizisinden hangi oyuncuların yer alacağı ve senaryosu ile ilgili detaylar henüz netleşmeyen Üç Kuruş dizisinde 3 erkek başrol olacağı konuşuluyor. Mucize Doktor dizisinde hayranlık uyandıran performansıyla dikkatleri üzerine çeken Taner Ölmez'in dizinin başrolleri arasında olacağı iddia edildi. Taner Ölmez'den ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

ÜÇ KURUŞ'TA URAZ KAYGILAROĞLU İDDİASI

Ay Yapım'ın Show TV yeni yayın dönemi için hazırlayacağı dizide polis-mafya-seri katil üçgeninde geçen bir hikaye ve başrolde Uraz Kaygılaroğlu'nun olacağı söyleniyor.

ÜÇ KURUŞ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çukur'un ekranlara veda edeceği haberinin gelmesinin ardından yerine getirilmesi planlanan 'Üç Kuruş' adlı dizi için hazırlıklara başlandığı belirtilmişti. Üç Kuruş dizisinin yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın