Her hafta aynı taktikle ekrana geliyor! Yasak Elma'nın bu sırrı ne zamana kadar sürecek?

Fox TV ekranlarında 4. sezonuna gelen Yasak Elma dizisi ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Her hafta merak ettirici unsurları bir köşeye saklayan dizinin dünkü reytingleri de çok iyi geldi. Yapımın en önemli özelliği; hikaye normal akarken bir anda ters köşe yapması. Bunu birçok sahnede gördük ancak daha ne kadar devam edebilir kestirilemiyor. Çünkü dizinin izleyicilerinde de bir doygunluk var artık.

Her hafta aynı taktikle ekrana geliyor! Yasak Elma'nın bu sırrı ne zamana kadar sürecek"

Yasak Elma'nın 4. Sezonunda da reytingler iyi geliyor. Geçtiğimiz haftalarda küçük bir düşüş yaşayan dizinin senaryosunda büyük sürprizler yer almıştı. Mesela dün akşam yayınlanan bölümde Ender'in Hasan Ali Be ile evleneceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak yine bir ters köşe yapıldı ve Hasan Ali Bey, Şahika ile evlendi. Dizinin başrollerinden biri olan Eda Ece, attığı bir hikaye ile senaryoyu açığa vermişti. Herkes bunu bir hata sandı ama gerçekten de öyle miydi?

Dün akşam hem AB hem de ABC1 gruplarında Uyanış Büyük Selçuklu'dan sonra ikinci en iyi reytingleri alan dizi olan Yasak Elma, totalde de günü 3. sırada tamamladı. Geçen haftaya göre reytinglerde iyi bir yükseliş var. Çünkü bu hafta izleyiciler, Hasan Ali Bey'in kiminle evleneceğini merak etti. Ancak bu merak unsuru nereye kadar devam eder bilinmez. Çünkü dizinin izleyicisi artık ters köşeye alıştı. Senaryodaki radikal değişiklikler ve artık çok sık yapılmaya başlanan sürprizler bu yükselişlerin önüne geçebilir.

Bilinmezlik öğesi Yasak Elma'yı canlı tutuyor, dizi sektöründeki birçok isim ise bu taktiği sadece izlemekle yetiniyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın