Hande Erçel kimdir, kaç yaşında? Hande Erçel aslen nereli, sevgilisi Kerem Bürsin kim, kaç yaşında?

Hande Erçel aradığı mutluluğu buldu. Ünlü oyuncu Hande Erçel yaklaşık iki aydır birlikte olduğu Kerem Bürsin ile çektikleri resimleri instagram hesaplarında paylaşmasıyla dikkat çekti. Özel hayatlarıyla bir süredir magazin gündeminden düşmeyen Kerem Bürsin ile kendisi gibi oyunculuk yapan Hande Erçel'in kimdiri, kariyeri ve hakkında merak edilenleri bu haberimizde derledik.

Hande Erçel kimdir, kaç yaşında" Hande Erçel aslen nereli, sevgilisi Kerem Bürsin kim, kaç yaşında"

Hande Erçel, kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bürsin ile aşkları dolu dizgin sürüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in aşkları magazin gündeminde konuşulan konular arasında. Peki Hande Erçel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi Kerem Bürsin kim, kaç yaşında?

Kerem Bürsin, Instagram hesabından sevgilisi Hande Erçel'i havaya kaldırdığı anda çekilen bir kareyi paylaştı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi hem özel hayatlarında hem de ekranda birbirine en yakıştırılan çiftler arasında gösteriliyor.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 24 Kasım 1993, Bandırma,Türk oyuncu ve model.

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma'da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam etmektedir.

2014 yılında Show Tv'de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan "Çılgın Dershane Üniversitede" adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

2014 yılında "Hayat Ağacı" adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.

Hande Erçel, 2015 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan'da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu.

Hande Erçel, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan "Güneşin Kızları" adlı dizide "Selin Yılmaz" karakterini oynamaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Filmografisi

2013 Dizi "Tatar Ramazan (dizi,2013)" Kendisi Yardimci oyuncu

2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu

2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu

Dizi Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yardımcı oyuncu

2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu

2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Başrol oyuncusu

2017 Dizi Siyah Inci Hazal Başrol oyuncusu

Reklam

Yıl Başlık Ürün Kaynak

2016 L'Oréal Paris Casting Creme Gloss

2017 Defacto Çuk Oturur mükemmel Durur

Ödülleri ve adaylıkları

Yıl Ödül Töreni Kategori Proje Sonuç

2012 Miss Civilization of Turkey Birincilik Kazandı

Miss Civilization of The World İkincilik Kazandı

2015 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri Pantene Yıldızı Parlayanlar Güneşin Kızları Kazandı

En Yakışan Çift (Selin & Ali) Adaylık

2016 23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı

2.Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı

7.KTÜ Medya Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu Kazandı

7.İMK Sosyal Medya Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Aşk Laftan Anlamaz Adaylık

2017 1.Müzikonair Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık

8.KTÜ Medya Ödülleri En Beğenilen Dizi Çifti (Hayat & Murat) Adaylık

Yeditepe Üniversitesi 5.Dilek Ödülleri En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Kazandı

1.Türkiye Çocuk Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık

2.Türkiye Gençlik Ödulleri En İyi Kadin Dizi Oyuncusu Kazandı

İstanbul Moda Rehberi Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce, Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'ın pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. 9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır. Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015'te ise Mavi Jeans'in reklam yüzü oldu. Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'ın This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016'da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 2016 Ağustos'ta Kerem Bürsin'in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.

TV DİZİLERİ

2013-14 Güneşi Beklerken / Kerem Sayer

2014 - Ulan İstanbul / Yiğit Kılıç

2014-15- Şeref Meselesi / Yiğit Kılıç

2017- Bu Şehir Arkandan Gelecek / Ali Smith

2018-19 Muhteşem İkili / Mustafa Kerim Can (MKC)

2020- Sen Çal Kapımı / Serkan Bolat

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın