Gönül Dağı'na ilk kez rakip çıktı... 13 Mart reytingleri şaşırttı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, içten ve samimi hikayesi ile Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden itibaren rakip tanımayan diziye, ATV ekranlarında yeni başlayan Kardeşlerim dizisi meydan okudu. İlk 4 bölümü ile ekranlara gelen Kardeşlerim, reytinglerini arttırarak Total'de 2. sıraya yükseldi.

Gönül Dağı'na ilk kez rakip çıktı... 13 Mart reytingleri şaşırttı!

Kemik izleyici kitlesini kısa bir sürede oluşturan Kardeşlerim dizisi, geçtiğimiz hafta büyük bir sıçama yapmıştı. Dün yayınlanan yeni bölümü ile başarısına başarı ekleyen dizi, reyting tablosundaki yerini aldı. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi, tüm kişiler kategorisinde Gönül Dağı dizisine yaklaşabilen tek yapım oldu.

13 Mart Cumartesi akşamı reyting yarışında tüm kategorilerde milyonlarca izleyicisinin desteği ile TRT1 dizisi Gönül Dağı yine bir başarı hikayesi yazdı. İki haneli reyting sonuçları ile tahtını kimseye bırakmayan Gönül Dağı'na rakip geliyor olabilir...

Tüm kategorilerde ikincilik ise Kardeşlerim dizisinin oldu. ATV'nin yeni yapımı çok iyi bir ekran başlangıcı yaparak Gönül Dağı'na rakip bile olmaya başladı.

13 Mart 2021 reyting sonuçları belli oldu! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kuzey Yıldızı reyting birincisi kim? İşte zirvenin sahibi!

Bu sorunun cevabı sonunda bulundu! Sosyal medyanın dilinden düşmeyen Sen Çal Kapımı dizisi neden izlenmiyor?

Suriye'de iç savaş nasıl başladı?

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın