Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta kazanan isim kim oldu? İşte 30 Nisan puan durumu...

Gelinim Mutfakta'da final heyecanı yaşanıyor. Dün yine bir isim yarışmadan elendi. Hafta boyunca en yüksek puanı toplayan gelin 5 altın bileziği kazandı. Gelinim Mutfakta birinci olan isim Seda Sayan tarafından açıklandı. Heyecanlı anların yaşandığı yarışma Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta kazanan isim kim oldu?

Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi" Gelinim Mutfakta kazanan isim kim oldu" İşte 30 Nisan puan durumu...

Gelinim Mutfakta dün bir isim elendi. 4 gelinim kıyasıya yarıştığı programda hafta boyunca en yüksek puanı kazanan isim birinci olup bilezikleri aldı. Kanal D'nin en çok izlenen yarışma programında mücadele sürüyor. Hem duygusal hem de heyecanın bir arada olduğu program Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta kazanan isim kim oldu?

30 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ, KİM KAZANDI?

Bu hafta Gelinim Mutfakta'ya veda eden isim Dudu oldu. Haftanın birincisi olan kişi ise Esra olarak seçildi. Esra 5 altın bileziğin sahibi oldu.

BUGÜN PROGRAMDA NELER OLDU?

Seda'nın, verdiği hırçın tepki sonrası kaynanası Nagehan Hanım fenalaşıyor!

Gönül'ün kaynanası Yüksel Hanım, yemekleri tattıktan sonra puanlarını verdi. Seda kendisine düşük puan veren Yüksel Hanıma nedenini sordu. Yüksel Hanım'ın verdiği yanıt Seda'yı çok sinirlendirdi. Seda, Yüksel Hanıma çok sert bir tepki verdi. Onun bu öfkeli halleri kaynanası Nagehan Hanımın fenalaşmasına neden oldu.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın