Demet Akalın Gelinim Mutfakta'dan ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta Demet Akalın bugün neden yok?

Bugün yeni bölümü ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da Demet Akalın yer almayınca programın takipçileri araştırmalarında Demet Akalın Gelinim Mutfakta'dan ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta Demet Akalın bugün neden yok? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Demet Akalın Gelinim Mutfakta'dan ayrıldı mı" Gelinim Mutfakta Demet Akalın bugün neden yok"

Gelinim Mutfakta Demet Akalın'ı göremeyen izleyenler konuyu merak etmeye başladı. Bugün yeni bölümü ile Kanal D'de yayınlanan yemek yarışması her gün ekrana geliyor. Peki, Demet Akalın Gelinim Mutfakta'dan ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta Demet Akalın bugün neden yok?

GELİNİM MUTFAKTA DEMET AKALIN NEDEN YOK?

2. Sayfa' adlı magazin programına konuk olan şarkıcı Fatih Ürek, Demet Akalın'ın 'Gelinim Mutfakta' yarışmasının sunuculuğunu bıraktığını duyurmuştu. Bunun üzerine programa telefon ile bağlanan Demet Akalın, "Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Çünkü ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben'i alın Songül Karlı'yı alın dedim." açıklamasında bulundu.

Ayrıca ünlü şarkıcı "Fatih bile geri alabilir. En çok o yakışıyor zaten. Kimseyi de işinden etmedim. Kim çalışmak istiyorsa buyursun çalışsın dedim. Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın üç gününe çıkarıldı. Kaç yaşına geldik, hala böyle çirkin çirkin şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez. Bana Gülben yazdı 3 gün önce, 'Emin misin?' diye. Fatih çok iyi biliyor, orasını burasını kaşımasın." dedi.

Gelinim Mutfakta 14 Ekim puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

  • Gelinim Mutfakta Demet Akalın neden yok
  • Demet Akalın Gelinim Mutfaktadan ayrıldı mı
  • Demet Akalın Gelinim Mutfakta
  • demet akalın
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın