Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? Gelinim Mutfakta 28 Mayıs puan durumu açıklandı! İşte bu hafta elenen isim

Gelinim Mutfakta 28 Mayıs puan durumu açıklandı. Bu haftada yarışmaya bir isim veda ediyor. Günün sonundan tatlı tadımlarının ardından haftanın kazanan ismi de belli oldu. Gelinim Mutfakta 28 Mayıs puan durumu Seda Sayan tarafından açıklanacak. Kazanan isim 5 altın bileziği almaya hak kazanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 28 Mayıs puan durumu açıklandı mı? Bu hafta Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim" Gelinim Mutfakta 28 Mayıs puan durumu açıklandı! İşte bu hafta elenen isim

Gelinim Mutfakta 28 Mayıs puan durumu sonrası kazanan isim belli oldu. Hafta boyunca yarışan gelinler lezzetli yemekler yaparak puanları topladı. Kritik oylama sonucu bugün Gelinim Mutfakta kazanan ve elenen isim açıklanacak. Kayınvalide ve gelinlerin beraber yarıştığı program Kanal D'de hafta içi her gün ekrana geliyor. Gelinim Mutfakta 28 Mayıs puan durumu açıklandı mı? Bu hafta Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?

GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta kazanan ve elenen isim belli oldu. Bu hafta 85 puanla haftanın birincisi Yağnur oldu. Esra 83 puanla ikinci oldu.

Yarışmaya veda eden isi ise Neslihan olarak açıklandı.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER OLDU?

Hafta finalinde elenen ve 5 altın bileziği kazanan isim belli oluyor!

Zor geçen bir haftanın sonunda her şey gelinlerin tatlı yapımındaki maharetine kalıyor. Yeni yarışmacı Neslihan, talihsiz geçen haftayı telafi etmeyi başarabilecek mi? 5 altın bileziği kim kazanacak?

Altın hayallerine veda eden gelin kim? Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altını yakasına kim takacak?

Gelinim Mutfakta Brownie nasıl yapılır? Brownie tarifi ve malzemeleri!

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın