Eyvah Eyvah 2 oyuncu kadrosunda kimler var, kaç yılında çekildi? Eyvah Eyvah 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi?

Eyvah Eyvah 2 filmi ile kahkaha kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Ata Demirer ile Demet Akbağ'ın yer aldığı yerli komedi filminin Eyvah Eyvah'ın 2'inci serisi bu akşam Star Tv'de seyircisiyle buluşacak. Peki Eyvah Eyvah 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var, kaç yılında çekildi?

Eyvah Eyvah 2 oyuncu kadrosunda kimler var, kaç yılında çekildi" Eyvah Eyvah 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi"

Eyvah Eyvah 2 filmi Star Tv'de bu akşam ekrana gelmesiyle birlikte oyuncu kadrosu ve konusu araştırılmaya başlandı. Ata Demirer'in fenomen komedi filmi serisi Eyvah Eyvah'ın 2. filmi yine seyirciyi kahkahaya boğacak. Birbirinden ünlü ve deneyimli isimlerin yer aldığı Eyvah Eyvah 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var, kaç yılında çekildi?

EYVAH EYVAH 2 KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

2011 yılında vizyona giren Eyvah Eyvah 2 filmini n başrollerinde Ata Demirer ve Demet Akbağ yer alıyor. Eyvah Eyvah film serisinin ikinci filmi olan Eyvah Eyvah 2 filminde kasabasına dönen Hüseyin kafayı Müjgan'a fena halde takmıştır. Kasabaya yeni atanan doktor Hüseyin'in huzursuz olmasına neden olur.

Eyyvah Eyvah 2, Ata Demirer ile Demet Akbağ'ın başrollerde yer aldığı, Hakan Algül tarafından yönetilen 2010 yapımı Türk komedi filmidir. 7 Ocak 2011 tarihinde Türkiye genelinde gösterime giren film, gösterime girdiği tarihten itibaren ilk üç gün boyunca 801 bin 863 kişi tarafından seyredildi. Film ayrıca 4. haftasında 3 milyon 123 bin seyirci rakamına ulaştı. Elde ettiği bu izleyici ile tüm zamanların en çok izlenen Türk filmleri arasında ilk 10 film arasına girdi.

EYVAH EYVAH 2 FİLMİ KONUSU NEDİR?

Maceranın İstanbul ayağında Babasını bulan Hüseyin Geyikli'ye geri döner. Babasını dedesi ve ninesinin yanına yerleştiren Hüseyin , ilk etapta olaya adapte olamaz. bu arada aklı Hala Hemşire Müjgan'dadır. Fakat Bu seferde önüne engel olarak Kasabaya yeni tayin olan doktor çıkar. Doktordan huylanan Hüseyin onu saf dışı bırakmak için türlü yollara başvurur.ancak bu yolların sonu bir yere çıkmaz ve her seferinde rezil olur.

En sonunda Firuzan'ın aklına bir fikir gelir ve Hüseyin kıza evlenme teklif etmek için sağlık ocağına gider.Ancak doktor yine oradadır ve Hüseyin'in hayalleri iyice yıkılır. Daha sonra Müjgan'ın ailesi Edremit'den Geyikli'ye gelir.yolda Hüseyin ile karşılaşan ailenin daha sonraki yolculukları tam bir komediye dönüşür. Hüseyin ne kadar kendini affettirmeye uğraşsa da yine dibe batar...

EYVAH EYVAH 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Demet Akbağ ve Ata Demirer'in muhteşem oyunculuğu ile beyazperdeye çıkan Eyvah Eyvah 2 filmi, Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli kasabasında çekildi.

EYVAH EYVAH 2 FİLMİ OYUNCULARI

Demet Akbağ

Ata Demirer

Özge Borak

Salih Kalyon

Alican Yücesoy

Tanju Tuncel

Ayşe Nil Şamlıoğlu

Meray Ülgen

Selçuk Uluergüven

Tarık Ünlüoğlu

Şener Kökkaya

Bican Günalan

Teoman Kumbaracıbaşı

Murat Serezli

Şehsuvar Aktaş

Hande Dane

Caner Alkaya

Okan Çabalar

Rafi Emeksiz

Kahraman Sivri

Özkan Çınarlı

Neslihan Aka

Hamdi Alp

  • Eyvah Eyvah 2
  • ata demirer
  • özge bozuk
  • demet akbağ
  • Eyvah Eyvah 2 filmi konusu
  • Eyvah Eyvah 2 filmi nerede çekildi
  • Eyvah Eyvah 2 filmi oyuncuları
  • Eyvah Eyvah 2 filmi ne zaman çekildi
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın