Exxen platformu TV için nasıl indirilir, televizyonda canlı izlenir mi? Exxen Smart Tv nasıl yüklenir, hangi TV'lerde var?

Exxen TV üzerinden Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Lig maçlarını takip etmek isteyenler sistemin nasıl çalıştığını merak ediyor. Bilindiği üzere Şampiyonlar Ligi yayın hakkı 3 yıl boyunca Acun Ilıcalı'nın projesi olan dijital içerik platformu Exxen'de olacak. Peki Exxen TV nasıl izlenir, televizyonda izlenir mi? Exxen Smart Tv nasıl yüklenir, hangi marka TV'lerde var?

Exxen platformu TV için nasıl indirilir, televizyonda canlı izlenir mi" Exxen Smart Tv nasıl yüklenir, hangi TV'lerde var"

Exxen platformunda yer alan programlar Smart TV'lerde ve TV izleme imkanına sahiptir. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğı Exxen TV üzerinden maçları canlı izlemek isteyen futbolseverler uygulamanın nasıl çalıştığını merak ediyor. Söz konusu internet aramalarında "Exxen platformu TV için nasıl indirilir, televizyonda izlenir mi? Exxen Smart Tv nasıl yüklenir, hangi TV'lerde var?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

EXXEN HANGİ TV'LERDE VAR?

Exxen'i cepte, tablette, bilgisayarda, Akıllı TV'lerde, Android TV'de yani dilediği zaman, dilediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Exxen Android TV uygulaması şimdi Android TV'li tüm televizyon ve cihazlarda yer alıyor.

EXXEN TELEVİZYONDAN İZLENİR Mİ?

EXXEN belirli ürünlerde Akıllı TV'lerde televizyondan izleme imkanı bulunuyor. Bu marklar:Exxen Akıllı TV uygulaması şimdi Samsung, LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Philips, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton ve Hi-Level'da. Ayrıca Android TV uygulaması Apple TV, Mi Stick ve Mi Box'ta

EXXEN ÜCRETSİZ Mİ?

Exxen dijital platformunda aylık ücret 9,90 TL'dir. Exxen spor paketi ise (Exxen 9,90 TL, Spor 24,90 TL) olmak üzere aylık toplam 34,80 TL'dir.

EXXEN'DE MAÇLAR İZLENEBİLECEK!

UEFA maçlarının canlı yayınlarının Exxen üzerinden yayınlanacak olması Exxen üyelik ve ücret araştırmalarını çoğalttı.

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin yayın hakkı 3 yıl boyunca Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğı dijital içerik platformu Exxen'de olacak.

EXXEN'DE HANGİ TV UYGULAMALI UYUMLU!

Exxen akıllı TV uygulaması şu markalarla uyumlu:

Samsung

Vestel

Arçelik

Beko

Grundig

Philips

Sunny

Regal.

Toshiba

Altus

Onvo

Saba

Nordmende

Axen

Woon

Hi-Level

Exxen, Nisan ayında kullanıma sunduğu akıllı televizyon uygulamasında Samsung televizyonları desteklemiyordu. Kullanıcıların isyan ettiği bu durum nihayet çözüme kavuştu. Ayrıca Mi Stick ve Mi Box desteği de getirildi. Listede popüler TV markası LG'nin olmaması dikkatlerden kaçmadı. Exxen çok yakında LG, PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarını da destekleyeceğini açıkladı.

Exxen üyelik ücreti ne kadar? 2021 Exxen TV Şampiyonlar Ligi maçı nasıl ve nereden izlenir?

EXXENSPOR ÜYELİK PAKETLERİ VE ÜCRETLERİ NEDİR?

Exxen'de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.

Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak.

Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilecek.

Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59,80 kuruş olarak açıklandı.

  • How to install Exxen TV on tv?
  • Smart TV
  • Exxen hangi TV’lerde var?
  • Exxen TV televizyona nasıl yüklenir
  • Exxen TVden nasıl izlenir
  • exxen tv de izlenir mi
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın