Fox Tv Evlilik Hakkında Herşey 2. son bölüm kesintisiz izle! Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm izle tek parça!

Evlilik ve ilişkilerin kirli düzenini ortaya çıkaracak olan Evlilik Hakkında Her Şey 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'nun uyarladığı, MF Yapım imzalı yeni dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde; Çolpan yaşadığı yıkımın yanı sıra, yıllar önce Faruk'la birlikte gömdüğü bazı sırların gün yüzüne çıkacağı endişesine kapılır..

Fox Tv Evlilik Hakkında Herşey 2. son bölüm kesintisiz izle! Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm izle tek parça!

Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dün akşam heyecanla beklenen 2. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı BBC yapımı, The Split dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelen dizide heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece'nin başrollerini paylaştığı dizi aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanmanın kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyen hikayeleriyle seyircisini ekran başına kilitleyecek...

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 2. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azra, Sanem ve Güneş için ölü sandıkları babalarının bir anda çıkagelmesi, adeta deprem etkisi yaratmıştır. Bugüne kadar yaşadıkları hayatın bir yalan olduğunu öğrenen üç kardeş için aydınlatılması gereken birçok karanlık nokta vardır.

Çolpan yaşadığı yıkımın yanı sıra, yıllar önce Faruk'la birlikte gömdüğü bazı sırların gün yüzüne çıkacağı endişesine kapılır. Alpay'ın kendisine kurduğu tuzağın etkisini üzerinden atmaya başlayan Songül, Alpay'a yaptıklarını ödetmek için kolları sıvar.

Bir yandan yeni iş ortamına uyum sağlamaya çalışan bir yandan da geçmişte bıraktığı Yıldırım'la aynı yerde çalışmak durumunda kalan Azra; Erman Arsen tarafından yeni bir dava ile sınanır.

Güneş, yaşadıklarının etkisiyle kimsenin beklemediği bir şey yaparak, kardeşleri Azra ve Sanem'e şok edici bir sürpriz hazırlar. Sanem, ünlü rapçi Astek'in davasını Çolpan'a kabul ettirmeye çalışsa da Çolpan'ın daha elzem sorunları vardır.

Sanem için bu dava artık bir gurur meselesidir. Yıllar sonra Yıldırım'la karşılaşan Sergen, beklenmeyen olayların yaşanmasına neden olur...

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY KONUSU NEDİR?

Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile İstanbul'un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Küçük kız kardeşi Güneş ise anne ve ablalarının aksine hukuk dünyasından uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmektedir.

Azra hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra kendisi gibi avukat olan Sergen Günay'la evlenmiş ve üç çocuk dünyaya getirmiştir. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Tüm bunlara karşın hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacak, kendine yarattığı mükemmel aile tablosu, kocasının ihanetini öğrenmesiyle yerle bir olacaktır.

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine tepkileri de altından kalkma yöntemleri de birbirinden farklıdır. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden görürüz. Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey; aile, aşk, sadakat ve boşanma düzeninin kirli yüzünü gözler önüne sürmekten çekinmeyecek hikayeleriyle seyirciyi buluşturacaktır.

  • Evlilik Hakkında Herşey izle
  • Evlilik Hakkında Herşey 2. bölüm izle
  • Evlilik Hakkında Herşey kesintisiz izle
  • Evlilik Hakkında Herşey 2. bölüm tek parça
  • Evlilik Hakkında Her Şey full izle
  • Evlilik Hakkında Her Şey youtube izle
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın