Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz durdurulamıyor! Dizinin kadrosuna bir isim daha katıldı!

ATV ekranlarında 6 sezondur yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi kadrosuna Bahtiyar Engin ve Caner Kurtaran katılmıştı. İki ismin ardından bir isim daha EDHO'da rol alacak. Alınan son bilgilere göre, daha önce Aşk Yeniden isimli dizide rol alan Mazhar Alican Uğur, artık yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayranları ile buluşacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz durdurulamıyor! Dizinin kadrosuna bir isim daha katıldı!

Hikayesi değişken olan EDHO'da sürekli bazı karakterler ayrılıyor bazıları da kadroya dahil oluyor. Dizide bazı değişiklikler olacağı Ocak ayında verilen 2 hafta aradan sonra ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz gün Bahtiyar Engin ve Caner Kurtaran'ın dizinin hikayesinde yer alacağı duyurulmuştu. Amerika'nın emrindeki kontrgerillanın adamlarına hayat verecek olan bu iki oyuncuya yeni bir isim daha katıldı.

Bahtiyar Engin ve Caner Kurtaran'ın ardından bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın kulis bilgisine göre EDHO'nun kadrosuna Mazhar Alican Uğur da katıldı. Yeni bölümlerde kadroya yeni dahil olan bu 3 oyuncunun hikayede önemli değişimler yaşatması bekleniyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın