Emanet dizisi yeni bölümü var mı yok mu? Emanet dizisi neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Emanet dizisi Kanal 7'de hafta içi her gün ekrana gelmektedir. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen Emanet'in dizi setinde koronavirüs paniği nedeniyle çekimlere ara verildi! Yeni bölümlerine ilişkin henüz resmi bir açıkla yapılmazken Emanet dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Emanet dizisi yeni bölümü var mı yok mu" Emanet dizisi neden yok, ne zaman yayınlanacak"

Emanet dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmesi bekleniyor. Fakat Emanet dizisinin setinde koronavirüs vakalarına rastlandığı belirtildi. Hafta içi her gün Kanal 7'de ekrana gelen Emanet dizisindeki koronavirüs vakalar nedeniyle sete apar topar ara verildi. Bu gelişme dizinin sevenlerini üzdü. Peki dizinin yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek?

EMANET DİZİSİ YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı 'Emanet' dizisinin setinde koronavirüs paniği yaşanıyor. Dizinin çekimlerine ara verilirken setin ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

YENİ BÖLÜMLERİN ÇEKİMİNE ARA VERİLDİ

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizi Emanet dizisi ana kanallarda yayınlanmamasına rağmen iyi reytinglerle göze çarpıyor. Kanal 7'nin reytinglerde kendini gösteren dizisi Emanet'in bu hafta sette yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle yeni bölümleri çekilemeyecek.

EMANET DİZİSİNİN KONUSU NE?

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf'u kutsal bir emanet gibi gören Seher (Sıla Türkoğlu) ve Yaman'ın (Halil İbrahim Ceyhan) kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor. Emanet dizisi hafta içi her gün 19: 00'da Kanal 7'de ekrana geliyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın