Emanet dizisi 156. yeni bölüm fragmanı! Emanet 156. bölüm özeti, dizide neler oluyor?

Emanet dizisi yeni bölümleriyle hafta içi ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Emanet dizisi 156. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi günü ekrana gelmesi beklenen Emanet dizisi 156. yeni bölümünde Yaman bu zamana kadar Seher'e haksızlık yaptığını anlar. İşte dizide yaşananlar...

Emanet dizisi 156. yeni bölüm fragmanı! Emanet 156. bölüm özeti, dizide neler oluyor"

Emanet dizisi 156. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Emanet dizisi 156. yeni bölümde yaşananlar izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Emanet dizisi 156. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00'da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Emanet dizisi yeni bölümde; gerilim artıyor. Bunca zamandır bir yalana inanan eve Seher'e haksızlık eden Yaman, tüm yanlışlarını düzeltmek ister. Ancak işi hiç de kolay değildir. Heyecan dolu yeni bölümleriyle ekrana gelmesi beklenen Emanet dizisi yayınlandığı ilk günden beri seyirciden büyük beğeni topladı.

EMANET 156. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin konusu: Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher'in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf... Ancak Seher'in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf'un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı'ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman'ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.
  • emanet
  • emnat 156 bölüm fragmanı
  • emanet dizisi son bölüm
  • emanet dizisi 156 yeni bölümde neler olacak
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın