Elkızı konusu nedir, oyuncuları kimler? Elkızı nerede çekiliyor?

Fox Tv'de yayın hayatına başlayan dizi Elkızı konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan'ın yer aldığı dizinin senaryosunu Hilal Yıldız üstleniyor. Elkızı dizisi izleyenleri ekran başına kilitleyecek gibi gözüküyor. Peki, Elkızı konusu nedir, oyuncuları kimler? Elkızı nerede çekiliyor? Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

Elkızı konusu nedir, oyuncuları kimler" Elkızı nerede çekiliyor"

Elkızı konusu ve oyuncuları merak edildi. Dün akşam ilk bölümü ile Fox Tv'de yayınlanan dizi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Feride Kaytan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu ise Hilal Yıldız'a ait. Peki, Elkızı konusu nedir, oyuncuları kimler? Elkızı nerede çekiliyor? İşte Elkızı dizisi hakkından tüm detaylar...

ELKIZI KONUSU NEDİR?

"Gemi su almaya başladığı gün, ilk "El kızı"nı attılar aşağı.."

Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.

Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.

Ne diyordu sahi türküde? "Duvarda elek mi olur? Elkızı melek mi olur?"

Eee madem "Elkızı"yız, türkülere konu olmuş namımız, hakkını vermek lazım.

Ben şimdi o beni attıkları gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?

ELKIZI OYUNCULARI KİMLER?

Elkızı dizisinin oyuncuları arasında; Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli, Alayça Öztürk, Nur Yazar ve Macit Koper yer alıyor.

ELKIZI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bu akşam Fox Tv'de başlayacak olan Elkızı dizisi Muğla'da çekiliyor. Muğla'nın Ula ilçesinde Elkızı dizisinde renkli görüntüler oluştu.

  • Elkızı
  • Elkızı dizisi
  • konusu
  • oyuncuları
  • nerede çekiliyor
  • fox tv
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın