Elkızı dizisi nerede çekiliyor, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Elkızı oyuncu kadrosunda kim var, konusu nedir?

Elkızı geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekrana geldi. FOX TV'de bu hafta ikinci bölümü ile ekrana gelecek olan ekranların iddialı yeni dizisi Elkızı oyuncu kadrosu, konusu ve çekildiği yer merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında; 'Elkızı nernede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?' soruların yanıtları araştırılmaya devam ediliyor.

Elkızı dizisi nerede çekiliyor, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak" Elkızı oyuncu kadrosunda kim var, konusu nedir"

Elkızı heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana kaldığı yerden devam ediyor. İlk bölümü ile geçtiğimiz haftalarda büyük ilgi gören, aynı zamanda dizinin tekrarı ile büyük çıkış yakalayan Elkızı ikinci bölümü ile birlikte oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Peki Elkızı dizisi nerede çekiliyor, hangi gün yayınlanıyor? Elkızı oyuncu kadrosunda kim var, konusu nedir?

Televizyon ekranlarındaki dizi furyasında 23 Ekim akşamı dahil olan El Kızı dizisi oyuncuları ve konusuyla merak edildi. Diziyi ilk defa izleyenler yaşanan gelişmeleri ilgiyle takip etti. Dizi ekranlara gelen ilk bölümünün yeniden yayınlandığı akşam da gündem oldu. Adından söz ettirmeyi başaran El Kızı dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve nerede çekildiği ile merak edildi.

ELKIZI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların yeni dizilerinden Elkızı dizisinin çekimlerinin Muğla'da yapıldığı öğrenildi. Dizi Muğla'nın Ula ilçesi ve çevresinde çekilirken Marmaris, Köyceğiz, Gökova Körfezi gibi ilçelerin de çekimleri içerisinde yer aldığı belirtildi.

EL KIZI DİZİ KONUSU NEDİR?

"Gemi su almaya başladığı gün, ilk "El kızı"nı attılar aşağı.."

Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.

Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.

Ne diyordu sahi türküde? "Duvarda elek mi olur? Elkızı melek mi olur?"

Eee madem "Elkızı"yız, türkülere konu olmuş namımız, hakkını vermek lazım.

Ben şimdi o beni attıkları gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?

ELKIZI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Konakta çıkan yangının soruşturması sürerken Ezo, içindeki vicdan mahkemesinde kendisini aklayamıyordur. Resul'ün değil, annesinin kızıdır o ve yaptıklarının bedelini ödemeye hazırdır. Babaannesi Cavidan onu da kaybetmemek için çırpınırken Harun ve Nermin işe koyulup Ezo'yu kendi taraflarına çekmeye başlarlar.

Ali, tüm bu olup bitenlerden çok rahatsızdır ve Ezo'ya olan aşkının aslında ne kadar büyük olduğunu kendisi de ilk defa fark eder. Artık savaşacağı birisi vardır Ali'nin. Harun!

Herkes kendi planı doğrultusunda yol alırken, son sözü söyleyecek tek kişi Ezo'dur. Ya suçunu itiraf edecek ya da kendini affedip bugüne kadar ona zindan ettikleri hayatı ilk defa yaşamaya başlayacaktır.

ELKIZI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ezo Bozdağlı - SEVDA ERGİNCİ

Annesinin ölümü ile çocuk yaşta öksüz kalmış, büyürken babası tarafından aşağılanıp, babaannesi tarafından da göz ardı edildiği ve sevgisiz büyüdüğü için, hırçın, intikamcı bir karakter geliştirmiştir. Çabuk karar verir, sinirlendiği zaman gözü hiçbir şey görmez, pire için yorgan yakabilir... Hayatta iki gayesi vardır. Biri annesi gibi öğretmen olmak, diğeri aşk evliliği yapmak... Babası gibi bir adamla evlenmeyeceğine ve annesinin kaderini yaşamayacağına yemin etmiştir.

Harun Karasu -İSMAİL EGE ŞAŞMAZ

Yakışıklılığının ve kadınlar üzerinde bıraktığı etkinin farkındadır. Bu özelliklerini isteklerini elde etmek için kullanmaktan çekinmez. Geleneksel erkek kodlarına sahip değildir. Kadının paralı olması onu rahatsız etmez aksine bunu bir avantaj olarak görür. Ama sırf parası var diye de çirkin bir kadınla birliktelik yaşamaz. Ezo, şimdiye kadar karşısına çıkan kadınlardan çok farklıdır. Tarzı, konuşması, giyimi Harun'a hiç uygun olmasa da, genç kız garip bir biçimde ilgisini çeker.

Cavidan Bozdağlı -PERİHAN SAVAŞ

Ezo'nun babaannesi. Gelenekçi, dominant bir kadın... Onun için önemli olan tek şey kan bağı... Soyadlarının saygınlığını zedeleyecek hiçbir şeye tahammülü yoktur... Ezo'yu sever ama doğru bildiklerinden de taviz vermez. Bu yüzden babaanne torun sık sık karşı karşıya gelir.

Resul Bozdağlı -FİKRET KUŞKAN

Nobran, hoyrat, kaba, sevgisiz, acımasız bir adam... Çok zeki ama kötücül bir zeka...Ağzında altın kaşıkla doğmuş. Babasının sıfırdan var ettiği şirketin başına geçtiğinde olumsuz olan bütün özellikleri işe yaramış ve adeta bir korku imparatorluğu yaratmış...Birden çok kadınla ilişkisi var. Evlendiğinde de bu ilişkilerini sürdürmüş. Ama her zaman gözde metresi Nermin olmuş...

Zeliha Bozdağlı -SEDEF AVCI

Eğitimli, güçlü ve bağımsız bir kadındır. Ezo'nun annesi. Herkese intihar ettiği söylense de, aslında kocası tarafından kavga esnasında balkondan atılmıştır.

  • elkızı
  • elkızı oyuncuları
  • elkızı dizi konusu nedir
  • elkızı ne zaman yayınlanıyor
  • Elkızı dizisi nerede çekiliyor
  • elkızı konusu nedir
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın