EDHO 201. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? EDHO 201. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EDHO 201. bölüm fragmanı binlerce izleyici tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Atv'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 200. bölümü ile dün akşam yayınlanacaktı. Ancak dizi ekrana gelmedi. Dizinin fragmanının son sahnesinde İlyas'ın öldürüldüğü sahne görülüyor. İlyas'ın diziden ayrılmasını istemeyenler 201. bölüm fragmanını izlemek istiyor. Peki, EDHO 201. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 201. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

EDHO 201. yeni bölüm fragmanı çıktı mı" EDHO 201. bölüm fragmanı yayınlandı mı"

Oktay Kaynarca, Uğur Yücel, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi birçok başarılı ismi bir araya getiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam yeni sezonu ile seyircisiyle buluşuyor. Dizinin heyecan dolu yeni bölümünü bekleyenler 201. bölüm fragmanı ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, EDHO 201. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 201. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

EDHO 201. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

EDHO 201. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

EDHO İlyas ölecek mi? EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı?

EDHO 200. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yayınlandığı süreçte trendtopic listelerinden hiç düşmeyen, aksiyon sahneleriyle büyüleyen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', iddialı yeni sezonuyla 200. bölüm ile izleyiciyle buluşuyor.

Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşır. Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer.

Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur. Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atar.

İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması cezaevinde olan Hızır'ı korkutur.

İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta Amerika başta olmak üzere tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz'ı tedirgin eder.

Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz'ı korkutur.

Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir.

Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli'ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın