Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm kesintisiz izle! ATV EDHO 196. bölüm full izle!

EDHO 196. bölümü ile bu akşam sevenlerinin karşısına çıktı. Atv'de ekrana gelen yapım her hafta heyecanlı olayların yaşandığı dizide bu hafta; kızının ölüm haberiyle kendini kaybeden Haşmet Façalı ise saldırının arkasındaki isim olan Rıdvan'ın mekanı basıyor. Haberimizin içerisinden EDHO 196. bölüm izleme linkine ulaşabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm kesintisiz izle! ATV EDHO 196. bölüm full izle!

EDHO 196. bölümü Atv'de yayınlandı. Her salı akşamı sevenlerinin karşısına çıkan dizinin başrolünde Oktay Kaynarca bulunuyor. EDHO 196. bölümde bu hafta; Gelinin öldüğü gün dostu Haşmet Façalı'yı da kaybetmek istemeyen Hızır Çakırbeyli, elinden geleni yapar. Yaşanan onca karmaşanın arasında oğlundan gelen sevindirici haberle bir nebzede olsa içi rahatlayan Hızır Çakırbeyli, düşmanını yok etmek için kolları sıvar...

EDHO 196. BÖLÜM FULL İZLE!

EDHO 196. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli, verdiği savaşta tek tek sevdiklerini kaybeder. Hızır Ali'nin Didem'le evlendiği gün saldırıya uğramasıyla şok yaşayan Çakırbeyli ailesi, Didem'in acı haberi ile yıkılır.

Kızının ölüm haberiyle kendini kaybeden Haşmet Façalı ise saldırının arkasındaki isim olan Rıdvan'ın mekanı basar. Rıdvan'ın adamlarını tek tek indiren Haşmet Façalı, yediği kurşunlarla yere yığılır. Gelinin öldüğü gün dostu Haşmet Façalı'yı da kaybetmek istemeyen Hızır Çakırbeyli, elinden geleni yapar.

Yaşanan onca karmaşanın arasında oğlundan gelen sevindirici haberle bir nebzede olsa içi rahatlayan Hızır Çakırbeyli, düşmanını yok etmek için kolları sıvar. Topyekûn savaşa hazır olan Çakırbeyli ailesi ve dostları, bu uğurda her şeyi yapmaya hazırdır.

Hızır Çakırbeyli, hala hedef olan oğlu Hızır Ali'yi koruma görevini ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli'ye verir. Tek tek aile üyelerini kaybeden Rıdvan, bu kez de bombalı saldırı yapmak için kolları sıvar.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın