EDHO 185. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 184. son bölüm izleme linki!

Salı günlerinin en çok izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilk sezonundan bu yana büyük bir heyecanla takip ediliyor. Her bölümüyle izleyicileri ekranın başına kilitleyen EDHO'nun yapımcılığını Raci Şaşmaz üstleniyor. Dizinin 184. bölümünde İshak, Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'a nefret ettikleri toz üzerinden plan kurar. İshak'ın iftirasıyla cezaevine giren Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan artık hayatları için mücadele edecektir. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EDHO 185. bölüm fragmanı yayınlandı mı" EDHO 184. son bölüm izleme linki!

EDHO 185. bölüm fragmanı gelecek bölümde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler tarafından heyecanla beklenmeye başladı. Başrollerini Oktay Kaynarca'nın Hızır Çakırbeyli karakteriyle canlandırdığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Ailesini bir arada tutmaya çalışan İlyas Çakırbeyli, bir yandan da Alpaslan'a yapılan operasyonda kimin hainlik yaptığın öğrenmeye çalışır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 185. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

EDHO yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 184. BÖLÜM ÖZETİ

İshak, Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'a nefret ettikleri toz üzerinden plan kurar. İshak'ın iftirasıyla cezaevine giren Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan artık hayatları için mücadele edecektir. Gelecek müdahaleyi bekleyen Hızır Çakırbeyli, ziyaretine gelen ve yokluğunda ailesinin başına geçirdiği İlyas Çakırbeyli'den ihanet eden herkesin yok edilmesini ister. Hızır Çakırbeyli hem içerde hem dışarda İshak'ın bağlı olduğu şebekeyle de mücadelesine devam eder.

Ailesini bir arada tutmaya çalışan İlyas Çakırbeyli, bir yandan da Alpaslan'a yapılan operasyonda kimin hainlik yaptığın öğrenmeye çalışır. Akrabası Façalılar'la hasım olan İdris Reis'le gemileri yakan İlyas Çakırbeyli, İdris'in kardeşi Demir'in arkasındaki adamı ortaya çıkarmak için uğraşır.

Geçirdiği zorlu ameliyatın ardından tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Alpaslan'ın ise tek dayanağı rahmetli eşinin emaneti kızı Zeyno olur. Tekin ve Kubilay'ı amcası İlyas Çakırbeyli'nin yanına gönderen Alpaslan, en büyük mücadelesini de kendi içinde verir.

EDHO SON 184. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI

Hızır Çakırbeyli – Oktay Kaynarca, Ünal Kaplan – Tarık Ünlüoğlu, Alpaslan Çakırbeyli – Yunus Emre Yıldırımer, İlyas Çakırbeyli – Ozan Akbaba, Hayriye Çakırbeyli – Sabina Toziya, Şahin Ağa – Turgay Tanülkü, Hurşit Dere – Haydar Şişman, Hızır Ali Çakırbeyli – Yalçın Hafızoğlu, Nazlı– Müjde Uzman, Servet – Tuna Orhan, Civciv – Sinan Demirer, Selim – Bahattin Doğan, Enişte – Hakan Karsak , Vehbi – Yüksel Arıcı, Lütfiye – Yasemin Sakallıoğlu, Avukat Özgür – Nihan Taşyürek, Esra – Sevcan Yaşar, Serpil– Demet İyigün, Zeki– Koray Şahinbaş, Mine – Gözde Okur, Ömür Façalı – Ceren Benderlioğlu

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın