31 Mayıs performans oyununu kim kazandı? Dün akşam Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Tv8'de yayınlanan Survivor'da dün akşam nefes kesen oyunlar ekrana geldi. Büyük finale doğru yaklaşırken ödüller de büyümeye devam ediyor. Dünkü ödül helikopter gezisi, yamaç paraşütü ve lüks villa olarak açıklandı. Ödülü kimin kazandığı merak konusu oldu. Peki, dün akşam Survivor ödül oyununu kim kazandı? 31 Mayıs performans oyununu kim kazandı?

31 Mayıs performans oyununu kim kazandı" Dün akşam Survivor ödül oyununu kim kazandı"

Survivor'da dün ödül oyunu oynandı. Kıran kırana geçen oyunda iki takımın yarışmacıları da sınırları zorladı. İki takımın yarışmacıları büyük ödülü alabilmek için mücadele etti. Zorlu parkurun ödülü helikopter gezisi, Costanza'da yamaç paraşütü ve lüks villa olarak açıklandı. Peki, dün akşam Survivor ödül oyununu kim kazandı? 31 Mayıs performans oyununu kim kazandı? İşte merak edilen detaylar..

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor ödül oyununu kazanan takım Mavi takım oldu. Mavi takım yarışmacıları Steven, Ayşe, Poyraz ve Dora ödülün sahibi oldu. Helikopter ile Costanza'ya giden takım yamaç paraşütünün ardından lüks villada akşam yemeği yedi.

31 MAYIS PERFORMANS OYUNUNU KİM KAZANDI?

Finale doğru giderken performans oyunları da önem teşkil ediyor. Günün performans oyununu kadınlarda Aleyna Kalaycıoğlu ve erkeklerde ise Batuhan kazandı. Kazananlar ise seçtikleri bir arkadaşı ile sandviç yedi. Batuhan İsmail Balaban'ı, Aleyna ise Aleyna Çalışkan'ı seçti.

  • Dün akşam Survivor ödül oyununu kim kazandı
  • survivorda dün kim kazandı
  • survivor ödülü kim kazandı
  • survivor performans oyunu
  • survivor performans kim kazandı
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın