Arka Sokaklar'ın yıldızının dönüşü olay oldu! Herkes onu konuştu

Arka Sokaklar dizisinde bugüne kadar pek çok ünlü isim oynadı. Bu isimlerden birisi de Cansu Tuman oldu. Dizinin eski oyuncularından Cansu Tuman yeni dizi ile ekranlara geri dönüyor. Cansu Tuman, fenomen diziyle yıldızı parladıktan sonra yapımcıların dikkatini çekmişti. Genç yıldızın yeni durağı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oldu. Cansu Tuman, TRT1'in sevilen yapımı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Aysu Hatun rolünü canlandırıyor.

Arka Sokaklar'ın yıldızının dönüşü olay oldu! Herkes onu konuştu

Arka Sokaklar dizisiyle ünlenen güzel oyuncu yeni bir diziyle kariyerine devam ediyor. 2006 yılında bu yana ekranlarda olan Arka Sokaklar'da bugüne kadar onlarca ünlü isim rol aldı. Bu isimlerden birisi de Cansu Tuman oldu. 2015 yılında Arka Sokaklar'da rol alan sevilen oyuncu Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil oldu. Tümen'in hayranları büyük bir heyecanla ünlü oyuncunun canlandırmaya başladığı karakteri heyecanla izliyor.

YENİ DİZİSİYLE EKRANLARA DÖNDÜ

Arka Sokaklar'ın sevilen ismi Cansu Tuman yeni projesiyle ekranlara merhaba dedi. Arka Sokaklar'da yıldızı parlayan Tuman, Alparslan Büyük Selçuklu'da Aysu Hatun karakterini canlandırıyor.

CANSU TUMAN KİMDİR?

Cansu Tuman 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu bugüne kadar Arka Sokaklar başta olmak üzere pek çok yapımda rol aldı.

CANSU TUMAN'IN OYNADIĞI DİZİLER

Arka Sokaklar

Kiralık Aşk

Ufak Tefek Cinayetler

Öğretmen

Yemin

Alparslan Büyük Selçuklu

Aşela Demir kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar'ın Suzan'ı Aşela Demir kimdir?

Alp Korkmaz Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? Alp Korkmaz diziden neden ayrıldı?

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın