Doğduğun Ev Kaderindir'de şoke eden ayrılık! Başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol veda ediyor

TV8'de ekrana getirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi izleyenleri ekran başına kilitleyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Doğduğun Ev Kaderindir'in Mehdi'si İbrahim Çelikkol için yolun sonu göründü. Dizide hikayesinin sonuna gelen İbrahim Çelikkol kadroya veda ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir'de şoke eden ayrılık! Başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol veda ediyor

Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk gibi isimlerin rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir TV8'in en sevilen dizileri arasında yerini alıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen ve büyük bir hayran kitlesi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde herkesi üzecek bir ayrılık yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi karakterine can veren İbrahim Çelikkol kadroya veda ediyor. Hikayesi biten İbrahim Çelikkol, bu hafta Doğduğun Ev Kaderindir'e veda edecek.

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli, Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu.

Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

25.05.2017 tarihinde Mihre Mutlu ile evlenmiştir.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın