Doğduğun Ev Kaderindir 39. yeni bölüm fragmanı yayında! Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölümde neler oluyor?

Çarşamba günleri reytingleri altüst eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 39. yeni bölümü ile fırtına gibi esmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yayına giren 39. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Heyecanla beklenen Doğduğun Ev Kaderindir 39. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Doğduğun Ev Kaderindir 39. yeni bölüm fragmanı yayında! Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölümde neler oluyor"

Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölüm ile önümüzdeki hafta Tv8'de yeni bölümleriyle ekrana kaldığı yerden devam edecek. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanında aksiyon dozu yüksek sahneler yaşanıyor...

Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Öztürk'ün paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölümü ile 14 Nisan Çarşamba TV8'de ekrana gelecek.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 39. BÖLÜM FRAGMANI


MEHDİ KARAKTERİNE HAYAT VEREN İBRAHİM ÇELİKKOL DİZİDEN AYRILDI!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterine can veren İbrahim Çelikkol kadroya veda etti.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Nermin, Barış ve Zeynep'in üzerine açılan ateş sonrası Mehdi'nin bu olaydaki masumiyeti kanıtlanmıştır. Ancak yaralanan Mehdi'nin hastaneye gitmesi, adli bir duruma karıştığı anlamına gelecek ve şartlı tahliyesi riske girecektir.

Bu olay üzerine Zeynep, Sakine, Nermin, Sultan ve Emine, Mehdi'nin iyi ve kötü yanları üzerine bir sorgulamaya girer. Bugüne kadar olanlar bir kenara, Mehdi'nin kendini Barış ve Zeynep için siper etmesi herkese aynı soruyu sordurtur. Sürekli yargıladıkları ve geçmişten gelen bir hakla suçladıkları adam, gözünü kırpmadan kendini ateşe atmıştır onlar için.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU

Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da onu yetiştiren annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Yıllardır iki taraf arasındaki dengeleri korumaya çalışırken, Zeynep gerçekte kim ve hangi ailesinin kızı olduğunu sorgulamaya devam eder. Bu, Zeynep'in cevabını bir türlü bulamadığı, yegâne sorudur.

Doğum gününde Zeynep'in, erkek arkadaşından aldığı evlenme teklifi, öz annesini onu tamamen kaybetme korkusuna sürükler. Zeynep'e eski mahallesinden biriyle evlenmesi için baskı yapar. Artık Zeynep için öz annesinin fedakarlıklarının karşılığını ödeme vakti gelmiştir. Kaderi, onu yeniden doğduğu eve sürükleyecektir. Zeynep, Mehdi ile ilk kez mahallede görüşür ve aralarındaki her şey orada başlar .

  • Doğduğun Ev Kaderindir
  • Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm
  • Doğduğun Ev Kaderindir 39 bölüm fragmanı
  • Doğduğun Ev Kaderindir dizisi
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın