Doğduğun Ev Kaderindir 30. bölüm özeti...

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir izleyicileri şaşırtan bir bölümle ekranlara geldi.

Doğduğun Ev Kaderindir 30. bölüm özeti...

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 27 Ocak Çarşamba günü yayınlanan 29. bölümüyle izleyiciyle buluştu. İşte yaşananlar...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 29. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep ani bir kararla Mehdi’nin cezaevinde üzerine atılan suçla ilgili davayı almaya karar vermiştir. Bu durum, onu bir sırlar zincirine sürükler; gelecek tepkileri hesap ettiği için bu davayı aldığını ailesinden ve Barış’tan gizlemeye karar verir. Bu davada destek almak için Zeynep’in yeni bir akıl hocası vardır: Barış’ın kendisi gibi avukat olan kardeşi Savaş.

Barış ise Zeynep’in buluşmaya gelmemesinden dolayı, Mehdi’nin davasına gitmiş olacağından şüphelenmiş ve iz peşine düşmüştür. Sonrasında Zeynep’in davayı almadığına ikna olan Barış ve Zeynep arasında sıcak bir bağ kurulmaya başlar. Henüz adı konmuş bir ilişki olmasa da aralarındaki çekimi artık ikisi de inkâr etmemektedir.

Bu arada Barışların evinde yeni bir heyecan vardır. Barışları yeni bir eve taşımak üzere Amerika’dan gelen ablaları Özlem. Kardeşleri konusunda çok korumacı olan Özlem, Barış’ın planıyla Zeynep’le tanıştırılır. Özlem, Zeynep’e önce mesafeli yaklaşsa da süreç içinde onun Barış ve Dayısı Ali Rıza’nın övdüğü kadar üstün nitelikli biri olduğuna ikna olur

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın