Zeynep Mehdi'nin masum olduğunu kanıtlayabilecek mi? Doğduğun Ev Kaderindir 29. bölüm fragmanı izleme linki!

Heyecanla biten son bölümün üzerinde günler sonra Doğduğun Ev Kaderindir 29. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı! Çarşamba akşamları Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşan, başrollerini güzel oyuncu Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol'un paylaştığı dizi yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük heyecanlı takip ediliyor.

Zeynep Mehdi'nin masum olduğunu kanıtlayabilecek mi" Doğduğun Ev Kaderindir 29. bölüm fragmanı izleme linki!

Çarşamba akşamları Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Doğduğun Ev Kaderindir 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı dizinin önceki bölümlerinde Mehdi hapishanede iftiraya uğramış ve başı büyük belaya girmişti. Avukat için de gerekli parayı bulamayan Mehdi ve ailesinin tüm umudu Avukat Zeynep'e kaldı.  

Doğduğun Ev Kaderindir’in önceki bölümünde hapse giren Mehdi uğradığı iftira sonucunda tahliyesine çok kısa bir süre kala yeniden başka bir suçla yargılanmayla karşı karşıya kalmıştı. Avukat için parası olmayan Mehdi ve ailesinin tek umudu Zeynep oldu. Mehdi’nin masumluğuna inanan Zeynep’in neler yapacağı ve önümüzdeki bölümde neler olacağı yeni bölüm fragmanında göze çarpıyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın