Demon Slayer 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu? Demon Slayer 2. sezon ne zaman çıkacak?

Demon Slayer 2. sezonu merak ediliyor. Netflix'te ekrana gelen anime dizisi Koyoharu Gotouge'un aynı adlı manga serisine dayanmaktadır. İlk sezonu 26 bölüm süren Demon Slayer 2. sezon ne zaman çıkacak? Demon Slayer 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu? Haberimizin içerisinden konuya dair detaylara ulaşabilirsiniz.

Demon Slayer 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu" Demon Slayer 2. sezon ne zaman çıkacak"

Demon Slayer 2. sezon tarihi yakından takip ediliyor. İlk sezonu 26 bölümden oluşan anime dizi adındna sıkça söz ettiriyor. Dizinin yeni bölümlerini izlemek isteyenler Demon Slayer 2. sezon ne zaman çıkacak? Demon Slayer 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu? gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. İşte detaylar..

DEMON SLAYER 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Demon Slayer'ın Resmi Twitter Hesabı, ikinci sezonun 5 Aralık'ta Entertainment District Arc'ı başlatacağı ve bu yeni hikayeyi Ufotable animesine getirecek ve hikayeye yeni bir izleyici kitlesinin tanıtılmasına yardımcı olacak bir saatlik özel bir bölümle başlayacağını kaydetti.

Anime dizi hakkında daha detaylı bilgi geldikçe güncel gelişmeleri haberimize ekleyeceğiz.

DEMON SLAYER KONUSU NEDİR?

Demon Slayer mangası Koyoharu Gotōge tarafından yazılıp çizildi. Mangayı 26 bölümle animeye uyarlayan isim ise Haruo Sotozaki oldu. Kimetsu no Yaiba, ailesi katledildikten ve kız kardeşi Nezuko'nun iblise dönüşmesinden sonra onu kurtarmak adına arayışa çıkan ve iblis avcısı olmaya karar veren genç Tanjiro Kamado'nun maceralarını konu alıyor.

  • Demon Slayer 2. sezon
  • Demon Slayer 2. sezon ne zaman
  • Demon Slayer 2. sezon çıktı mı
  • netflix Demon Slayer 2. sezon
  • Demon Slayer
  • Demon Slayer 2. sezon izle
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın