Demir Kadın Neslican ilk fragmanı geldi! Demir Kadın Neslican filmi ne zaman vizyona girecek?

Yaşam öyküsü ile milyonlara ilham olan, erken yaştaki kaybıyla Türkiye'yi gözyaşına boğan Neslican Tay'ın yaşam öyküsünü konu edinen 'Demir Kadın: Neslican' filminden ilk görüntüler yayınlandı. Filmin ilk teaser'ında 'Ben Neslican Tay. Yaşadıklarım değil, mücadelem çok güzel!' sözleri yer aldı. İşte film hakkında merak edilen tüm detaylar...

Demir Kadın Neslican ilk fragmanı geldi! Demir Kadın Neslican filmi ne zaman vizyona girecek"

Kansere karşı verdiği mücadeleyle hafızalarda yer edinen ancak mücadelesini 2019 yılında kaybeden Neslican Tay'ın yaşam öyküsünü konu alan Demir Kadın Neslican filminin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanın ardından Demir Kadın Neslican filmi ne zaman vizyona girecek? sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

DEMİR KADIN NESLİCAN FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Kansere karşı verdiği mücadelesiyle kalplerde yer edinen, acı kaybıyla Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay'ın yaşam öyküsünü konu edinen 'Demir Kadın Neslican' filminin vizyon tarihi de belli oldu. Neslican'ın ailesinin onayı ve desteğiyle hayata geçirilen 'Demir Kadın Neslican' filmi 7 Ocak 2022'de vizyona girecek.


DEMİR KADIN NESLİCAN KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Özgür Bakar'ın üstlendiği filmde Neslican Tay'ı Naz Çağla Irmak canlandırıyor.

Demir Kadın Neslican, kanser tedavisi gördüğü sırada yaşama tutunma mücadelesiyle insanlara umut olan Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu ediyor. Kanser teşhisi konmasıyla başlayan zorlu tedavi süresinin aktarıldığı filmde, Neslican'ın bu süreçte yaşadıkları, yaşama tutunma mücadelesi gözler önüne seriliyor.

DEMİR KADIN NESLİCAN OYUNCULARI KİMLER?

Demir Kadın Neslican filminin oyuncu kadrosunda Deniz Uğur, Mesut Akusta, Naz Çağla Irmak, Zeynep Elçin, Ahmet Haktan Zavlak, İlker Aksum, Özge Sezince, Şeyma Peçe, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Yurdaer Okur, Meral Çetinkaya, Sedef Şahin, Nisa Sofiya Aksongur yer alıyor.

NESLİCAN TAY KİMDİR?

1998 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize'de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde mimarlık okumak isteyen Neslican, puanı iyi olmasına rağmen hedefindeki okulu kazanabilmek için tekrar üniversiteye hazırlandı. Araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı.

Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican, hayatını kaybetmeden önce Bahçeşehir Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi görüyordu.

Neslican, son 1 yılını Rize ile İstanbul arasında gidip gelerek eğitimi ve tedavisi ile geçirdi. Kanserle mücadelesi sırasında hastalara verdiği moral ve destek ile tanınan Neslican, sağlık durumu kötüleşince 15 Eylül 2019'da İstanbul'daki özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Tay, 2019 eylül ayında doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Neslican Tay, binlerce kişinin katılımı ile Rize'de toprağa verildi.

  • Demir Kadın Neslican
  • Demir Kadın Neslican ne zaman
  • Demir Kadın Neslican vizyon tarihi
  • Demir Kadın Neslican konusu
  • Demir Kadın Neslican oyuncuları
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın