Üç Kuruş dizisinin merakla beklenen fragmanı yayınlandı

İçerde ve Çukur dizi büyük ses getiren projelerin ardından Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği Üç Kuruş dizisi ekranlarda yerini almak için geri sayıma başladı. Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerini paylaştığı Üç Kuruş dizisinin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

Üç Kuruş dizisinin merakla beklenen fragmanı yayınlandı

Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç'un başrollerini paylaştığı senaryosun Damla Serim ve Murat Uyurkulak'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğun "Üç Kuruş" dizisi çekimleri başlarken ilk fragmanı da yayınlandı.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÜÇ KURUŞ KONUSU

Üç Kuruş dizisi seri katil İrfan'ın işlediği cinayet sahnesiyle başlıyor. İrfan kurbanını öldürdükten sonra üzerine 3 kuruş atıyor. Dizi adını bu simgeden alıyor. Daha sonra polis teşkilatının renkli bir operasyonla bir hanın altında kumarhane işleten Kartal'ı yakaladığı sahneyi izleyeceğiz. Kartal ve ailesinin yaşadığı mahallenin hikâyesi de dizide geniş yer tutacak. Kartal ile İrfan'ın bağlantısı ise dizinin ana merkezini oluşturacak.

ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI

Üç Kuruş'un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın