Çukur'da ortalık fena karışacak... Celasun'a aracında suikast!

Show TV'nin reytingleri alt üst eden başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez ve Kubilay Aka gibi isimlerin rol aldığı Çukur finale yaklaşırken olaylar daha da karmaşık bir hal almaya başladı. Çukur'un 123. bölümünde Celasun'a aracında suikast düzenleniyor. İple boğulan Celasun'un akıbeti ise merak konusu oldu. Öte yandan Vartolu ve Yamaç arasında savaş başladı.

Çukur'da ortalık fena karışacak... Celasun'a aracında suikast!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez ve Kubilay Aka'nın rol aldığı Show TV'nin en sevilen yapımlarından olan Çukur dizisinin bu akşam (5 Nisan pazartesi) ekrana getirilecek olan 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Çukur 123. bölüm fragmanında; Amca ve Vartolu arasındaki konuşmada tansiyon yükselirken Yamaç harekete geçer. Yamaç ve Vartolu, Çukur'da karşı karşıya gelir.

Öte yansan Celasun'a arasında hain bir suikast düzenlenir. Aracında boğulan Celasun'un akıbeti ise yeni bölümde belli olacak.

Cumali ve Yamaç, sürpriz bir misafirin yardım isteğine karşılık verecek. İkiye bölünen mahalleli Yamaç ve Vartolu'nun arkasında yer alırken aralarındaki aksiyon izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Akın ve Yamaç arasında bir yüzleşme gerçekleşirken, Cumali'nin kapısına bırakılan eski bir hediye onu mutlu eder. Yamaç, ailesini yeniden bir araya getirmek için harekete geçer.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın